Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Excel07] συνολα ωρων-αργιων-νυκτερινων-ρεπω-αδειων

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-11-16, 22:21
Όνομα: Βουλα
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή συνολα ωρων-αργιων-νυκτερινων-ρεπω-αδειων

και παλι καλησπερα σας.
Μερες τωρα βασανιζομαι αλλα οσο και αν ψαχνω και να βρισκω παρεμφερη θεματα στο τοσο κατατοπιστικο site σας, δεν καταφερνω να εφαρμοσω προσαρμοζοντας τις λυσεις που δινετε σε ολους τους φιλους εδω. Ελπιζοντας να τυχω καποιας βοηθειας-οδηγιας , επισυναπτω ενα φυλλο που μεσα εχω φτιαξει μια λιστα και περιγραφω πως από έναν πινακα με στηλες που περιεχει ΑΦΜ-επωνυμο-ονομα και ημερομηνιες 1 εως 31 η 30 θα ηθελα να παιρνω για χρονικο διαστημα που επιλεγω , τα συνολα ωρων καθημερινων-αργιων-νυκτερινων και ταυτοχρονα όλα μαζι, καθως και τα ρεπω, ασθενειες, αδικαιολογητες απουσιες και κανονικες αδειες, κανοντας αναζητηση βασει αφμ η αμκα η επιθετο .
Σκεφθηκα την λυση με συγκεντρωτικους πινακες. Γινεται; Είναι σωστη η σκεψη μου; Κολλαω όμως και στο προβλημα των ωρων που οσο και αν εψαξα δεν καταφερα να το εφαρμοσω στον δικο μου πινακα. Παραδειγμα: Σε ένα ωραριο 22:00-06:00 που η επομενη μερα είναι αργια (Σαββατο προς Κυριακη, η 14 Αυγ προς 15 Αυγ) , τι θα πρεπει να κανω για να παιρνω ξεχωριστα το συνολο των ωρων της καθημερινης και το συνολο των ωρων της αργιας;
Αν μου δινατε καποιες κατευθυντηριες οδηγιες θα σας ημουν ευγνωμων
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx FOR LOGISTIGS.xlsx (28,7 KB, 49 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-16, 19:58
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή

Καλησπέρα

Βούλα, καλωσόρισες στην παρέα του φόρουμ.

Όπως καταλαβαίνεις στο φόρουμ δε συντάσσονται πλήρεις εφαρμογές.

Πάντως στο συνημμένο αρχείο καλύπτονται τα περισσότερα από αυτά που ζητάς και θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή βάση.

1) Έχω προσθέσει κάποια φύλλα για τον εύκολο εντοπισμό και συμπλήρωση των επίσημων αργιών.

Θα πρέπει να τις ελέγξεις γιατί νομίζω περιλαμβάνεται και μια τοπική αργία.

2) Άλλαξα τη διάταξη των δεδομένων, ώστε να διευκολύνεται η δημιουργία ΣΠ και η εφαρμογή άλλων τύπων.

3) Για την κατανομή της εργασίας σε κατηγορίες δημιούργησα με κώδικα μία συνάρτηση.

Κάνε δοκιμές μήπως κάτι μου ξέφυγε.

4) Για να φανεί η χρησιμότητά τους πρόσθεσα και 2 ΣΠ.

Καλή συνέχεια.

Γιώργος
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm WorkByCategory.xlsm (77,1 KB, 131 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-16, 20:02

Προεπιλογή Χιλια ευχαριστω

Δεν το ανοιξα ακομα, αλλα οφειλω ενα ευχαριστω απο καρδιας μετα απο προσπαθεια ημερων. Ελπιζω να λυθει το προβλημα μου. Ξεκιναω να το μελετησω και ελπιζω να μην σας κουρασω αλλο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-11-16, 08:03

Προεπιλογή Εξαιρετικη δουλεια

Οτι και να πω θα ηταν το ελαχιστο στην βοηθεια που μου προσφερες Γιωργο μου. Ενα "ευχαριστω" ειναι τοσο λιγο στην λυση του προβληματος μου που Εσυ μου εδωσες. Ειλικρινα δεν εχω λογια. Κανω δοκιμες, διαβασα και ξαναδιαβασα τις παρατηρησεις σου, εψαξα να μαθω πως συνταξες λιστες-πινακες-αναλυτη και ακομη ψαχνω να κατανοησω το ολο σκεπτικο σου. Οσο ομως επιμενω ανακαλυπτω τις απαντησεις. Σε αδιεξοδο ακομη δεν βρεθηκα. Μην ξεχναμε ειμαι εντελως αρχαρια. Επεξεργαζομαι τους ΣΠ με σκοπο να δημιουργησω και αλλον εναν και σκεπτομαι να δημιουργησω ενα κουμπι αναζητησης βασει ΑΦΜ η επιθετου η ΑΜΚΑ (αφου τον προσθεσω στη λιστα). Το μονο που μου εμεινε αναπαντητο αλλα δεν το εχω ψαξει οσο χρειαζεται ακομη, ειναι στο φυλλο "Γιορτες" , ο τροπος δημιουργιας του πινακα και οι οδηγιες που δινεις "Name Manager". Eιμαι βεβαιη οτι θα βρω την απαντηση. Αν δεν τα καταφερω θα επανελθω.
Και παλι Ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-11-16, 09:17
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή

Να είσαι καλά Βούλα.

Ξεκίνησες με περίπλοκο θέμα, αλλά βλέπω ότι τα καταφέρνεις.

Αν βρεις δυσκολίες μη διστάσεις να απευθυνθείς στο φόρουμ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-11-16, 09:54

Προεπιλογή

ο τροπος παρουσιασης απο πλευρας σου, η μεταδοτικοτητα της γνωσης σου , εκαναν ευκολο το θεμα. Και παλι ευχαριστω
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Εκθέσεις ] ΣΥΝΟΛΑ xristos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 12-03-16 16:17
[ Ερωτήματα ] Σύνολα asterix Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 30-09-14 17:54
[Συναρτήσεις] TOP 5 Σύνολα με τα ID τους.. Eleniath Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 21-03-13 22:03
[Συναρτήσεις] Αμοιβές Αργιών... Lefteris Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 01-09-11 13:34

Η ώρα είναι 16:10.