Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Για μια ακόμα φορά θα χρειαστώ την βοήθεια σας. Το πρόβλημα μου είναι το εξής στην επισυναπτόμενη βάση θέλω να φτιάξω ένα ερώτημα και από αυτό μια έκθεση η όποια θα μου εμφανίζει μόνο σύνολα εσόδων σύνολα εξόδων ανά μήνα. Και άλλο ένα ερώτημα και έκθεση το οποίο θα εμφανίζει αναλυτικά έσοδα και έξοδα με σύνολα για τον μήνα που θα ζητηθεί Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Γιώργο, δες μια πρόταση στην επισυναπτόμενη ΒΔ. 1) Η έκθεση rptMonth, δίνει τα μηνιαία σύνολα και βασίζεται στο ερώτημα qryReportMonth. 2) Η έκθεση rptDate, δίνει τα ημερήσια ποσά και βασίζεται στο ερώτημα qryReportDate. Τα ερωτήματα είναι απλά. Όλη η λειτουργικότητα οφείλεται στους τύπους των πλαισίων κειμένου των εκθέσεων. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο χίλια ευχαριστώ είναι αυτό που ζητούσα ΥΓ. ευχαριστώ και για το προηγούμενο μου πόστ |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] ΣΥΝΟΛΑ | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 12-03-16 16:17 |
[Συναρτήσεις] TOP 5 Σύνολα με τα ID τους.. | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-03-13 22:03 |
[ Ερωτήματα ] Σύνολα και Υποσύνολα σε φόρμες | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-03-12 23:36 |
[ Εκθέσεις ] Σύνολα στο υποσέλιδο | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 20-09-11 18:40 |
[ Εκθέσεις ] Σύνολα στο Υποσέλιδο Σελίδας | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 22 | 09-04-11 14:34 |
Η ώρα είναι 08:11.