17-11-16, 22:21
|
Όνομα: Βουλα Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 28-10-2016
| |
συνολα ωρων-αργιων-νυκτερινων-ρεπω-αδειων
και παλι καλησπερα σας.
Μερες τωρα βασανιζομαι αλλα οσο και αν ψαχνω και να βρισκω παρεμφερη θεματα στο τοσο κατατοπιστικο site σας, δεν καταφερνω να εφαρμοσω προσαρμοζοντας τις λυσεις που δινετε σε ολους τους φιλους εδω. Ελπιζοντας να τυχω καποιας βοηθειας-οδηγιας , επισυναπτω ενα φυλλο που μεσα εχω φτιαξει μια λιστα και περιγραφω πως από έναν πινακα με στηλες που περιεχει ΑΦΜ-επωνυμο-ονομα και ημερομηνιες 1 εως 31 η 30 θα ηθελα να παιρνω για χρονικο διαστημα που επιλεγω , τα συνολα ωρων καθημερινων-αργιων-νυκτερινων και ταυτοχρονα όλα μαζι, καθως και τα ρεπω, ασθενειες, αδικαιολογητες απουσιες και κανονικες αδειες, κανοντας αναζητηση βασει αφμ η αμκα η επιθετο .
Σκεφθηκα την λυση με συγκεντρωτικους πινακες. Γινεται; Είναι σωστη η σκεψη μου; Κολλαω όμως και στο προβλημα των ωρων που οσο και αν εψαξα δεν καταφερα να το εφαρμοσω στον δικο μου πινακα. Παραδειγμα: Σε ένα ωραριο 22:00-06:00 που η επομενη μερα είναι αργια (Σαββατο προς Κυριακη, η 14 Αυγ προς 15 Αυγ) , τι θα πρεπει να κανω για να παιρνω ξεχωριστα το συνολο των ωρων της καθημερινης και το συνολο των ωρων της αργιας;
Αν μου δινατε καποιες κατευθυντηριες οδηγιες θα σας ημουν ευγνωμων
|