20-11-16, 08:03
|
Όνομα: Βουλα Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 28-10-2016
| |
Εξαιρετικη δουλεια
Οτι και να πω θα ηταν το ελαχιστο στην βοηθεια που μου προσφερες Γιωργο μου. Ενα "ευχαριστω" ειναι τοσο λιγο στην λυση του προβληματος μου που Εσυ μου εδωσες. Ειλικρινα δεν εχω λογια. Κανω δοκιμες, διαβασα και ξαναδιαβασα τις παρατηρησεις σου, εψαξα να μαθω πως συνταξες λιστες-πινακες-αναλυτη και ακομη ψαχνω να κατανοησω το ολο σκεπτικο σου. Οσο ομως επιμενω ανακαλυπτω τις απαντησεις. Σε αδιεξοδο ακομη δεν βρεθηκα. Μην ξεχναμε ειμαι εντελως αρχαρια. Επεξεργαζομαι τους ΣΠ με σκοπο να δημιουργησω και αλλον εναν και σκεπτομαι να δημιουργησω ενα κουμπι αναζητησης βασει ΑΦΜ η επιθετου η ΑΜΚΑ (αφου τον προσθεσω στη λιστα). Το μονο που μου εμεινε αναπαντητο αλλα δεν το εχω ψαξει οσο χρειαζεται ακομη, ειναι στο φυλλο "Γιορτες" , ο τροπος δημιουργιας του πινακα και οι οδηγιες που δινεις "Name Manager". Eιμαι βεβαιη οτι θα βρω την απαντηση. Αν δεν τα καταφερω θα επανελθω.
Και παλι Ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου.
|