Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα και πάλι. Θέλω την βοήθεια σας .έχω βάλει για εκτύπωση αυτό, ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=2 Dim NewFN As Variant ' Copy Invoice to a new workbook ActiveSheet.Copy NewFN = "C:\Documents and Settings\bill\B\TIM-" & Range("C11").Value & ".xlsx" ActiveWorkbook.SaveAs NewFN, FileFormat:=xlOpenXMLWorkbook ActiveWorkbook.Close Πριν κάνει την εκτύπωση να βγάζει μήνυμα με επιλογή ναι η όχι, να εκτυπώνει μόνο το Φύλλο1 και τη πρέπει για να μπορεί στο save να γραφή όχι μόνο από το κελί (c11 ) αλλά και από αλλά κελία? Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spirosgr : 04-10-15 στις 17:03. Αιτία: Επεξεργασία τίτλου θέματος |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Το 1ο μισό της ερώτησης είναι συγκεκριμένο αλλά το 2ο μισό είναι αόριστο...οπότε θέλει να θέσεις ένα πιο ρεαλιστικό σενάριο...προφανώς να δημιουργήσεις και να ανεβάσεις ένα δείγμα... |
| |||
| |||
![]() Έχεις δικό Χρηστό ανέβασα παράδειγμα Καλησπέρα και πάλι. Θέλω την βοήθεια σας .έχω βάλει για εκτύπωση αυτό, ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=2 Dim NewFN As Variant ' Copy Invoice to a new workbook ActiveSheet.Copy NewFN = "C:\Documents and Settings\bill\B\TIM-" & Range("C11").Value & ".xlsx" ActiveWorkbook.SaveAs NewFN, FileFormat:=xlOpenXMLWorkbook ActiveWorkbook.Close Πριν κάνει την εκτύπωση να βγάζει μήνυμα με επιλογή ναι η όχι, να εκτυπώνει μόνο το Φύλλο1 και τη πρέπει για να μπορεί στο save να γραφή όχι μόνο από το κελί (c11 ) αλλά και από αλλά κελία? Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Μια 1η προσέγγιση στο ζητούμενο, πάνω στην οποία θα μπορούσες να στηριχτείς και να επεκταθείς... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:56. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα φιλέ Χρηστό. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου και είναι αυτό που ζητώ. Το μόνο που μου βγάζει σφάλμα είναι αυτό(ActiveSheet.ExportAsFixedFormat Type:=xlTypePDF, Filename:=NewFNPdf _ , Quality:=xlQualityStandard, IncludeDocProperties:=True _ , IgnorePrintAreas:=False, OpenAfterPublish:=False) Και δεν αποθηκεύει το pdf. Ευχάριστο και πάλι |
|
![]()
Καλημέρα Κατ, αρχήν Βασίλη, καλό είναι να μην γράφεις με κεφαλαία αλλά με μικρά γράμματα. Τώρα Το ίδιο αρχείο, ανέβασες πριν λίγες μέρες και αρχίσαμε να κάνουμε, μια κουβέντα, σχετικά με τους τύπους που περιέχει. Δεν καταλαβαίνω, γιατί το ανέβασες και πάλι, σε άλλο μέρος. Επιμένω, στο να αλλάξουν οι τύποι, διότι αν είναι πράγματι τιμολόγιο, δεν μπορείς να το έχεις με αυτήν την μορφή. Πολύ καλά έκανες και έψαξες μέσα στο forum, (όπως σου είχα πεί) και βρήκες κώδικες, για να κάνεις την δουλειά. Κάποιοι κώδικες μάλιστα, είναι παλιοί δικοί μου. Δεν χρειάζεται, να έχεις τόσες πολλές modules, με ένα κώδικα η κάθε μια. Ο κώδικας PrintDOC στην module10 είναι ένας κώδικας, που είχα παλιά και εκτυπώνει αντίγραφα με διαφορετικό χαρακτηρισμό το καθ' ένα. Για να χρησιμοποιηθεί πρέπει να ορίσετε τις ονομασίες. Για να μην βγάζει σφάλμα, ο κώδικας του pdf, πρέπει να μην έχεις συγχωνευμένα κελιά, εκεί που «παίρνει» τα ονόματα, και στον ορισμό του string NewFNPdf δεν ξέρει ποιά Range να πάρει, γιατί μπροστά από το Range, πρέπει να οριστεί το φύλλο πχ Sheet1.Range("κελί") ή να ονομαστεί η Range πχ Range("FName") , Range("LName"). |
| |||
| |||
![]()
Σπύρο, δεν το γνώριζα αυτό με τα συγχωνευμένα κελιά...ίσως γιατί τα αποφεύγω οπότε δεν το είδα ποτέ στην πράξη! Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις...
|
| |||
| |||
![]()
Φιλέ Σπύρο δεν κατάλαβα που έχω γράψει με κεφαλαία γιατί με μικρά τα γραφώ Το θυμάμαι για αυτό που μου είχες πει αλλά το πάω ψάχνοντας γι τα υπόλοιπα γιατί δεν έχω διόρθωση αυτό που έχεις πει .τα modules όταν το ολοκληρώσω θα τα αφαιρέσω. Τώρα λέω να βάλω την μέθοδο του Χρήστου που είναι στο modules που λέει save Αλλά θέλω σε αυτό να προστάσουμε να εκτυπώνει μόνο το φύλλο 1 Αν κάνω κάποια λάθει συγγνώμη εκ των πρότερων |
| |||
| |||
![]()
Δεν εκτυπώνει το φύλλο 1 ??....εγώ το κάνω !!.....τι εννοείς??
|
| |
![]() Παράθεση:
Δεν είναι κακό, αλλά κουράζουν πολύ στο διάβασμα... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] αποθήκευση ως pdf | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 22-12-20 19:06 |
[VBA] Εκτυπωση και παραλληλη αποθηκευση σε pdf | mak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 05-10-15 18:52 |
Αυτόματη αρίθμηση εντύπου μετά από εκτύπωση ή αποθήκευση | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-11-13 10:08 |
[VBA] Αποθήκευση με ημερομηνία | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-10-13 07:24 |
Υπολογισμός και αποθήκευση ΦΠΑ | vaios84 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 24-01-12 11:16 |
Η ώρα είναι 14:56.