Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γεια σας, έχω δημιουργήσει μια φόρμα όπου καταχωρώ τιμολόγια ,θέλω καταχωρώντας την καθαρή αξία του προϊόντος να μου εμφανίζει το φπα και το σύνολο, αλλά και να αποθηκεύει στα αντίστοιχα πεδία του πίνακα χωρίς να χρειάζεται να τα πληκτρολογώ. Σας ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα Βάϊε, ανέβασε ένα μικρό δείγμα της δουλειάς σου και περιέγραψε τι θες. (ένα ΦΠΑ υπάρχει σε όλα τα είδη; ) Με εκτίμηση Νίκος Δ. Υστερολόγιο: Εύχομαι καλά διαβάσματα και μέγιστη ωφέλεια... |
| |||
| |||
![]()
Γεια σου Νίκο, θα ηθελα στις φόρμες πληκτρολογώντας την καθαρή αξία του τιμολογίου να υπολογίζεται,να εμφανίζεται αλλα και να αποθηκεύεται, στους αντίστοιχους πίνακες, το φπα και το σύνολο του τιμολογίου. Σε ευχαριστώ |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Καλημέρα Μια παρατήρηση για τα παραπάνω Καλό είναι να μήν αποθηκεύονται υπολογιζόμενα πεδία σε πίνακες αλλά σε ερώτήματα ή εκθέσεις. Δες το αρχείο σου με κάποιες διορθώσεις. Με εκτίμηση Νάσος |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα και από εμένα Συμφωνώ με τον Νάσο αν και κάποιες φορές ίσως αναγκαζόμαστε να έχουμε διπλά στοιχεία. Αυτό θα το αποφασίσεις εσύ. Δες τις διορθώσεις που έκανα βάση αυτών που ζήτησες και πες μας αν καλύφθηκες |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Μια ελάχιστη προσθήκη έκανα στη πρόταση του Δημήτρη... Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
![]()
Σας ευχαριστώ,ναι με καλύψατε. Αλλιώς το είχα σκεφτει αλλά αυτός ο τρόπος είναι πιο ευέλικτος. |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
δηλαδή εκεί που έχει κάποιος 0,23% σε κάποιες εγγραφες με την αλλαγή του πινακα φπα να αλλάζει μαζικά ότι γράφτηκε!! |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Δοκίμασε με ένα ερώτημα ενημέρωσης. Π.χ Στο παράδειγμά μας (έχουμε πολλαπλές επιλογές ΦΠΑ απο λίστα) θέλουμε να αλλάξουμε μαζικά το ΦΠΑ σε 19% στους πίνακες ΕΞΟΔΑ_ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ και ΕΣΟΔΑ_ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ μετά τις 21/01/2012 τότε έχουμε: Κώδικας: UPDATE ΕΞΟΔΑ_ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΣΟΔΑ_ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ SET ΕΞΟΔΑ_ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.ΦΠΑ = 0.19, ΕΣΟΔΑ_ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.ΦΠΑ = 0.19 WHERE (((ΕΞΟΔΑ_ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)>#1/21/2012#) AND ((ΕΣΟΔΑ_ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)>#1/21/2012#)); Φιλικά Νάσος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nasos23 : 24-01-12 στις 18:04. Αιτία: Διόρθωση |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] αποθήκευση ως pdf | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 22-12-20 19:06 |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση με αποθήκευση? | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 25 | 08-10-15 15:20 |
[VBA] Εκτυπωση και παραλληλη αποθηκευση σε pdf | mak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 05-10-15 18:52 |
[VBA] Αποθήκευση με ημερομηνία | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-10-13 07:24 |
Πρόβλημα κατά την αποθήκευση. | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-09-11 21:59 |
Η ώρα είναι 04:41.