| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα σε ολη την παρεα, μετα απο πολυ καιρο ... Εχω ένα έντυπο το οποίο εκτυπώνεται με τα δεδομένα από το φύλλο data. μια συγχώνευση αλληλογραφίας δηλαδή αλλά σε excel. Επιθυμώ μετά από κάθε εκτύπωση, κάθε εντύπου, να το αποθηκεύει και σε pdf. Έχω βρει ένα κώδικα - υπάρχει σε πλαίσιο μέσα στο αρχείο που επισυνάπτω - τον οποίο λογω ελλειπων γνωσεων VBA δεν μπορώ να συμπεριλάβω στον ήδη υπάρχοντα κώδικα του αρχείου. O κώδικας στο πλαίσιο δειχνει να δίνει όνομα στο αρχείο την τρέχουσα ημερομηνία αλλά εμείς ζητάμε να δίνει όνομα από το φύλλο data και τη στήλη Η. (χωρις να ανοιγει το αρχειο .pdf που δημιουργειται. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει !!! Το αρχείο είναι σε excel 2003 Ευχαριστώ πολύ. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Μια 1η προσέγγιση δίνω στο συνημμένο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 18:56. |
|
| |||
| |||
|
Χρηστο ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλα οταν εκτελέσω τον κώδικα μου βγάζει παλι error στο Type:=xlTypePDF και επίσης θα ήθελα να εκτελείται μαζί με το module PrintMod. Δηλαδη 1η φορμα, εκτύπωση μετα αποθήκευση σε pdf και στη συνέχεια 2η φορμα τα ιδια κτλ. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
αρα μενει μονο το error στο xlType |
|
| |||
| |||
|
Στο 2007 δεν βγάζει το μήνυμα λάθους! Με ποιό πρόγραμμα δημιουργείς PDF (μέσα απ' το Excel)? Μέσα απ' το PrintMod καλείται η εντολή της αποθήκευσης σε PDF. |
|
| |||
| |||
|
Πέσμου λίγο, μέσα απ' το Excel, πως δημιουργείς PDF?
|
|
| |||
| |||
|
Κατ'αρχην εχω ακομη excel 2003...!! το pdf το δημιουργω με το Adobe, με εκτύπωση απο το excel σε pdf. Υπάρχει και η γνωστη πρόσθετη μπαρα εντολων |
|
| |||
| |||
|
Παω δηλαδη : αρχειο, εκτυπωση, και επιλεγω αντι τον εκτυπωτη μου, το Adobe pdf
|
|
| |||
| |||
| ...αυτό ακριβώς πρέπει να του πούμε στον κώδικα...να πάει στον Adobe pdf....
|
|
|
|
Καλημέρα Κατ' αρχήν, δεν έχει να κάνει μια εκτύπωση pdf με κώδικα, με το πρόγραμμα, που ο καθ' ένας μπορεί να έχει, για να δημιουργεί ή να διαχειρίζεται αρχεία pdf. Η διαδικασία είναι η εξής: 1 Δημιουργία κώδικα εκτύπωσης. Ποιο φύλλο, ποιά περιοχή, είδος εκτύπωσης (ασπρόμαυρη-έγχρωμη), πόσα αντίγραφα. 2 Πριν την δημιουργία pdf αρχείου, έρευνα αν υπάρχει ο φάκελος αποθήκευσης (πχ MyPDF_Folder), άλλως τον δημιουργεί και μετά αποθήκευση του αρχείου pdf στον φάκελο. 3 Ενσωμάτωση. Παράδειγμα: 1 Sub PrintMyExcel() *κώδικας εκτύπωσης End sub 2 Sub CreatePDF() *κώδικας δημιουργίας φακέλου & pdf αρχείου End sub 3 Sub DoMyJob() PrintMyExcel CreatePDF End sub Κώδικες σαν αυτούς, υπάρχουν πολλοί στο forum. Αναζητήστε τους και θα έχετε άριστο αποτέλεσμα. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] αποθήκευση ως pdf | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 22-12-20 19:06 |
| [Εκτύπωση] Εκτύπωση με αποθήκευση? | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 25 | 08-10-15 15:20 |
| Αυτόματη αρίθμηση εντύπου μετά από εκτύπωση ή αποθήκευση | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-11-13 10:08 |
| Υπολογισμός και αποθήκευση ΦΠΑ | vaios84 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 24-01-12 11:16 |
| Αυτόματη Παράλληλη Συμπλήρωση Πεδίων 3 Πινάκων | Leader | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-12-11 13:39 |
Η ώρα είναι 09:45.

Υβριδικός τρόπος