| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
A οκ Σπύρο .να πω την αλήθεια σε εκτύπωσα γιατί δεν έχω εδώ εκτυπωτή αλλά στην προεπισκόπηση έβλεπα και το φύλλο 2 γιατί και το ανέφερα.
|
|
| |||
| |||
|
Εντάξει Σπύρο την επομένη δεν θα το κάνω Και πάλι ευχαριστώ για όλα |
|
| |||
| |||
|
... δες το λίγο καλύτερα!!! :)
|
|
| |||
| |||
|
για αυτο(A οκ Σπύρο .να πω την αλήθεια σε εκτύπωσα γιατί δεν έχω εδώ εκτυπωτή αλλά στην προεπισκόπηση έβλεπα και το φύλλο 2 γιατί και το ανέφερα. )Χρηστο ηθελα να πω.σορι φιλε
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα φιλέ Χρήστο .τελικά εκτυπώνει και τα δυο φύλλα .μπορείς να βοηθήσεις για να εκτυπώνει μόνο για το ένα φύλλο?
|
|
| |||
| |||
|
2 φύλλα ή 2 σελίδες? Μήπως εκτυπώνεις 2 αντίτυπα? ... δεν ξέρω ... εγώ δεν το βλέπω το πρόβλημα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 05-10-15 στις 15:22. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα επειδή τα κουμπιά που έχω βάλει είναι στο δεύτερο φύλλο βγάζει και αυτά. Σε εκτυπωτή που βγάζει μπρος πίσω μου έβγαλε το τιμολόγιο μπροστά και τα κουμπιά πίσω .του έβαλα να βγάζει δυο αντίτυπα αλλά κάνει και στα δυο το ίδιο . |
|
| |||
| |||
|
:) ναι.....εκτυπώνεις 2 σελίδες....αυτό πρέπει να φαίνεται και στην προεπισκόπηση αλλαγών σελίδας! Πήγαινε Προβολή>>Προεπισκόπηση αλλαγών σελίδας...και τράβα την παχιά μπλε γραμμή αριστερά απ' τα κουμπιά (τώρα προφανώς είναι δεξιά απ' τα κουμπιά). |
|
| |||
| |||
|
Είσαι άπαικτος. αυτό ήταν ευχαριστώ. Να κάνω και μια ερώτηση? Για να μην ψάχνω . θέλω την γραμμή στοιχείων από το φύλλο 2 (όνομα ,επώνυμο κλπ) με πάτημα επάνω να στο επώνυμο ας πούμε να πηγαίνουν εκεί που τα πηρέ , δηλαδή στα στοιχεία πελάτη . είναι δύσκολο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kolekas : 05-10-15 στις 17:35. |
|
| |||
| |||
|
:) ... θα το ξαναγράψεις?
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] αποθήκευση ως pdf | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 22-12-20 19:06 |
| [VBA] Εκτυπωση και παραλληλη αποθηκευση σε pdf | mak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 05-10-15 18:52 |
| Αυτόματη αρίθμηση εντύπου μετά από εκτύπωση ή αποθήκευση | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-11-13 10:08 |
| [VBA] Αποθήκευση με ημερομηνία | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-10-13 07:24 |
| Υπολογισμός και αποθήκευση ΦΠΑ | vaios84 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 24-01-12 11:16 |
Η ώρα είναι 10:43.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο