| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Ψάχνοντας στο φόρουμ είδα αυτό το πρόγραμμα το οποίο θα με ενδιέφερε. Φίλε Τάσο δημιουργέ του προγράμματος έκανα όλα αυτά που έγραφες αλλά δεν ήρθαν τα δεδομένα που ήθελα και μου έβγαλε το μήνυμα που σου επισυνάπτω όπως και τα έγγραφα απ' όπου θέλω να πάρω τα δεδομένα Θέλω να πάρω στοιχεία από τις στήλες A4, B4, N4, V4, I4, R4, S4, T4 Θέλω να έρθουν όλα τα δεδομένα που είναι αρκετά (ακόμα και 3,500 στοιχεία από κάποιο βιβλίο) που με τα χρόνια θα ανεβαίνουν τα στοιχεία) Τι κάνω λάθος;;;; |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων από πολλά φύλλα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-04-15 21:58 |
| [VBA] Συγχώνευση δεδομένων από πολλά βιβλία | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 07-08-14 22:35 |
| [Γενικά] Λήψη δεδομένων από πολλά φύλλα υπολογισμού | Χρήστος 79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-01-14 12:06 |
| Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας. | panos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 17-07-13 11:18 |
| [Γενικά] Αναζήτηση δεδομένων από μαζικά βιβλία. | kormos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-04-11 21:46 |
Η ώρα είναι 19:18.

Θεματικός Τρόπος