Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του φόρουμ γειά σας και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. κάνοντας αναδρομή σε παλιά αρχεία είδα και μερικά θέματα για μεταφορά δεδομένων από πολλά φύλλα σε ένα. Προσπάθησα να τα φτιάξω στα μέτρα μου και ενώ σε άλλους μεταφέρονται όλα τα δεδομένα σε μένα μεταφέρονται μόνο η 1η γραμμή. Γιατί αυτό που κάνω λάθος;;;;; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. ΥΣ. Και παλαιότερα σας είχα ενοχλήσει για το ίδιο θέμα αλλά επειδή το ξεπέρασα με διαφορετικό τρόπο δεν έδωσα την δέουσα σημασία, αλλά τώρα επειδή μεγαλώνουν τα δεδομένα και οι υποχρεώσεις ίσως θα πρέπει να το ξαναδούμε το θέμα και γι' αυτό τον λόγο έκανα αναδρομή Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
|
![]()
Καλησπέρα και χρόνια πολλά Χρίστο, αν με είχες ακούσει πριν δύο χρόνια περίπου, που σου έλεγα να ξαναχτίσεις σωστά τα βιβλία σου, όταν είχαν ελάχιστα δεδομένα, τώρα δεν θα είχες τόσα πολλά προβλήματα. Προτίμησες να μην το κάνεις, και συνεχώς από τότε ταλαιπωρείσαι αδίκως. Εγώ προσωπικά, με αυτούς τους λαβύρινθους που έχουν δημιουργηθεί, δεν μπορώ να ασχοληθώ. Δεν είναι μόνο θέμα διάθεσης, αλλά και χρόνου (που δεν υπάρχει) γιατί τα βιβλία σου θέλουν πολλές ώρες δουλειά... Άρα αν μπορεί να ασχοληθεί κανείς άλλος και έχει τον χρόνο και την διάθεση... |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Φίλε Σπύρο σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αλλά έχω να σου πω 1ο ότι έφτιαξα τα βιβλία στο Excel γιατί οι συνάδελφοι δεν γνωρίζουν και πολλά-πολλά με τους Η/Υ & 2ο βλέποντας τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.ms-office.gr/forum/excel-...ia-se-ena.html διαπίστωσα ότι ο φίλος jimrenoir (Δημήτρης) διαμόρφωσε πολύ πιο πολλές στήλες από τις δικές μου. Επίσης στον ίδιο σύνδεσμο έχω αναφέρει και το πρόβλημα που είχα τότε. Λοιπόν αυτό που θέλω είναι αν θέλεις εσύ ή κάποιος άλλος φίλος να μου πει πως μπορώ να το διαμορφώσω και πως μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα όπως ο φίλος jimrenoir (Δημήτρης). Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Άθροισμα από πολλά φύλλα. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-01-16 15:34 |
[Excel07] Μεταφορά δεδομένων από πολλά βιβλία σε ένα | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-01-14 15:47 |
[Γενικά] Λήψη δεδομένων από πολλά φύλλα υπολογισμού | Χρήστος 79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-01-14 12:06 |
Σύνδεση και μεταφορά δεδομένων απο πολλά βιβλία εργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας. | panos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 17-07-13 11:18 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων ανάμεσα σε φύλλα | anastasiosz | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 10-03-11 18:21 |
Η ώρα είναι 10:21.