11-01-14, 02:00
|
| Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική | | Εγγραφή: 19-02-2011
| |
Καλησπέρα σας ευχαριστώ για την άμεση και έγκυρη απάντηση όπως πάντα.
Έβαλα τον κώδικα και δουλεύει μιά χαρά.
Όταν κάνω την εισαγωγή των ονομάτων των βιβλίων (κουμπι εισαγωγή ονόματα βιβλίων εργασίας)και μετά πατήσω να φέρει τα δεδομένα απο το φύλλο(Stats-του κάθε βιβλίου) μόλις το τελείώσει (ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ  ) μου ανάβει ένα ν στην στήλη Α ότι έγινε η ενημερωση δίπλα σε κάθε βιβλίο.Εάν τώρα σβήσω το ν (οτι έγινε η ενημέρωση) σε ένα απο τα βιβλία που μπορεί να έχω αλάξει κάποια στοιχεία δεν μου το βάζει στην ίδια θέση που ήταν τα προηγούμενα δεδομένα απο το αντίστοιχο βιβλίο αλλά απο κάτω από τα άλλα δεδομένα(.Γίνεται να αντικαθιστά τα δεδομένα με τα καινούργια στην ίδια θέση που ήταν.Να σημειώσω εδώ αν βοηθάει ότι το μέγεθος των γραμμών και των στηλών δεν αλάζει.Σας ανεβάζω και παράδειγμα.)Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε τι θα ήθελα να κάνει.
Ευχαριστώ Πάρα πολύ για ότι έχετε κάνει για μένα σε αυτό το φόρουμ.Και είναι πάρα πολλά.Μακάρι να είχα και εγώ κάποιες γνώσεις για να βοήθησω άλλους απο το φόρουμ.Απλά φοβάμαι πως αν απαντήσω σε κάποιον μην τον μπερδέψω παρά τον βοήθησω.
|