| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σέ όλα τα μέλη του FORUM . Το νέο ερώτημα μου είναι συνέχεια του ερωτήματος εμφάνιση θέσεων που έχει απαντηθεί ήδη απο το μέλος gr8styl. Έχω μιά λίστα με εγγραφές στην πρώτη στήλη ημερομηνίες (23/4, 24/4 κλπ) στη δέυτερη στήλη ο Α/Α (1,2,3....κ.λ.π) στη τρίτη στήλη μικρά ονόματα ( Νίκος, Πέτρος κ.λ.π.) Θέλω λοιπόν σε μιά τέταρτη στήλη να εμφανίζεται η θέση που έχει η κάθε εγγραφή στη λίστα αλλά με κριτήριο και την ημερομηνία. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Κριτήριο ερωτήματος | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-11-15 13:24 |
| [ Εκθέσεις ] Πρόβλημα στο άνοιγμα έκθεσης με κριτήριο την ημερομηνία | ΤΙΜΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-11-15 08:17 |
| Μη εμφάνιση τιμών με κριτήριο σε φόρμα | George Nestor | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-05-15 12:20 |
| [Γενικά] Εμφάνιση θέσεων | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-04-12 22:21 |
| [Γενικά] Στατιστική σχημάτων (θέσεων) | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-04-12 18:15 |
Η ώρα είναι 18:27.

Θεματικός Τρόπος