Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-04-12, 10:27
Lefteris
Guest

Προεπιλογή

Παντελή, όπως έχω πεί πολλές φορές Δημόσια σε αυτό το Φόρουμ, δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο, εκτός ένα πριν πολλά χρόνια που το είχε σαν προσφορά, μία Οικονομική εφημερίδα, αλλά δεν....

Οταν πρίν 1 χρόνο έγινα μέλος σε αυτό το Φόρουμ, νόμιζα ότι ήξερα Excel και αυτό έγραψα και στο Προφίλ μου. "Καλός".

Μετά από λίγο καιρό, βλέποντας τις δουλειές του Τάσου και του Θανάση κατά βάση, κατάλαβα πως ήμουν σχεδόν άσχετος!

Αυτό που έκανα και φυσικά συνεχίζω να κάνω, καθώς το Excel είναι χόμπυ γιά μένα,είναι να κοιτάω και να μελετώ καλά ΟΛΑ τα θέματα που έχουν εμφανιστεί σε αυτό το Φόρουμ και να ψάχνω με τα πολύ φτωχά Αγγλικά μου στο διαδίκτυο για νέες γνώσεις.

Ψάξε απαντήσεις που δόθηκαν σε αυτό το φόρουμ και θα μάθεις, απίστευτα πράγματα.

Για να καταλάβεις, την SUMPRODUCT, ούτε κάν την ήξερα, μέχρι που τον Προηγούμενο Σεπτέμβρη μου την έδειξε ο Τάσος σε ένα θέμα που είχα ανεβάσει, τότε. Τώρα είναι μία από τις αγαπημένες μου.

ROWS, TRIM κλπ κλπ, έμαθα από δουλειές του Θανάση και του Τάσου.

Ας πούμε, πατώντας στο Google, "SUMPRODUCT EXAMPLES", σου βγάζει 2,650,000 αποτελέσματα!

Τα λέμε...

ΥΓ. Μόλις κατάλαβα, πως Χθές, συμπλήρωσα ένα χρόνο σε αυτή την παρέα. Πότε πέρασε..................

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lefteris : 27-04-12 στις 10:30. Αιτία: ΥΓ
Απάντηση με παράθεση