| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Οχι στο κελί J2 δεν καταχωρω τίποτα . Εγω καταχωρώ στο Β2 ή Ι2 και θέλω στο J2 να εμφανιζει timer ή ενα μηνυμα (πχ σε εξέλιξη) και οταν περασουν οι 12 μηνες το κελι J2 να γινεται κόκκινο και να λεει "παρε τηλ" Θανάση συγγνωμη για την ταλαιπωρία απλά αν με βοηθουσες λιγακι στο παραδειγμα θα ημουν υποχρεως δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το αντικειμενο. Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 29-02-12 στις 16:48. Αιτία: προσθήκη προθέματος |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Βασίλη, ρίξε μία ματιά στο συνημμένο για να καταλάβεις την λογική που σου εξηγεί ο Θανάσης. |
|
| |||
| |||
|
Λευτέρη σε ευχαριστώ ειναι ακριβως οτι ήθελα . Κατάλαβα πως λειτουργεί. Μια τεελυταια ερώτηση που λογικά δεν γινεται αλλα θελω την αποψη σας . Εαν στο κελί Κ2 βαλω μια λεξη send και το πατήσω υπάρχει δυνατότητα να στελνει email (το email θα το εχω καταχωρησει σε καποιο απο τα προηγουμενα κελιά ) Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Βασίλη, αυτό μπορεί να γίνει αλλά μονο με VBA, πού εγώ έχω τσακωθεί μαζί του και δεν μιλάμε!!! Αν τα Αγγλικά σου είναι καλούτσικα, δοκίμασε στο Google( Εxcel send email).Θα βρείς εκατοντάδες παραδείγματα και αναφορές. Αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις να βρεί λίγο χρόνο κάποιος από τους ειδικούς του φόρουμ για να σου πεί λεπτομέρειες. |
|
| |||
| |||
|
Ναι το ξέρω Λευτέρη το ψαχνω απλά αν δεν εχεις εμπειρία απο VBA δεν ειναι οτι πιο ευκολο . Αν καποιος γνωριζει θα εκτιμουσα να μας βοηθουσε ! Σε ευχαριστώ όπως και τους υπόλοιπους οπως και να εχει για την πολύτιμη βοήθεια |
|
| |
| Παράθεση:
αν υποθέσω ότι στο D2 έχεις την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τότε βάζοντας στο Κ2 Κώδικας: =HYPERLINK("mailto:" & D2 ; "Send e-mail")
κάνοντας κλικ στο Κ2 που γράφει Send e-Mail λογικά θα πρέπει να ανοίξει το Mail σου για αποστολή μυνήματος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που περιέχεται στο κελί D2. Δοκίμασέ το και πες μας αν έγινε χωρίς VBA. Όσον αφορά την προσέγγιση με VBA νομίζω ότι αν ψάξεις στο φορουμ θα βρεις παραδειγμα. Βέβαια το όλο ζήτημα εξαρτάται από τον προγραμμα ηλ. ταχυδρομείου που έχεις στον υπολογιστή σου αλλά και το όλο περιβάλλον που θα τρέχει η εφαρμογή. Θανάσης ΥΓ. Αν δεν με απατά η μνήμη μου έχει συζητηθεί/απαντηθεί το θέμα στο παρελθόν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 24-02-12 στις 08:42. Αιτία: Διόρθωση τύπου. |
|
| |||
| |||
|
Σωστα θυμασαι ειχα ρωτησει κατι σχετικο αλλα οχι στο excel νομίζω ![]() Θα δοκιμασω αυτο που λες . Ουσιαστικά δεν εχω καποιο πρόγραμμα σαν e-mail εχω gmail αλλά δεν με πειράζει αυτο το σεταρω στο outlook και τελειωσε το θεμα . Το θεμα μου ειναι να παιρνει τα δεδομενα απο ενα κελί ή απο ενα εξωτερικο αρχειο .txt , word και να τα στελνει . Για να μην υπερβάλω ξερω οτι αυτο το κανουν CRM προγραμματα αλλά για την δικη μου δουλεια ενα excel αν οντως γινεται ειναι ιδανικο. Θα ενημερωσω οπως και να εχει !! Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Θαναση καλημερα , Δοκιμασα το κώδικα που μου ειπες αλλά κατι δεν παιζει σωστά . Συγκεκριμενα Καταχωρώ στο κελί D2 το e-mail test@test.gr Παω στο κελί K2 και γράφω =HYPERLINK("mailto:" & D2 & "Send e-mail") Και στο κελί Κ2 εμφανιζει mailto:test@test.grsend e-mail , οταν πατησεις πανω του ανοιγει το outlook το οποιο εχει εχει στον αποστολέα το mailto:test@test.grsend e-mail |
|
|
|
Καλημέρα Βασίλη. Ο δαίμονας του τυπογραφείου το δεύτερο "&" πρέπει να είναι ελληνικό ερωτηματικό ";" =HYPERLINK("mailto:" & D2 ; "Send e-mail") Συγνώμη Το διόρθωσα και στο αρχικό μήνυμα. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα! Δείτε στo συνημμένο μερικά παραδείγματα αποστολής E-Mail με τη μέθοδο Hypelink() και με τη βοήθεια της VBA (προϋποθέτει εγκατεστημένο Outlook καθώς και ένα λογαριασμό E-Mail) . Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
| Ετικέτες |
| hyperlinks, εξωτερικές αναφορές, υπερσυνδέσεις |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Μορφοποίηση όταν δεν υπάρχει στη λίστα | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-09-14 09:09 |
| [ Φόρμες ] Όταν δεν υπάρχει στη λίστα | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-09-14 08:06 |
| Ειδοποίηση λήξης σε φόρμα | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-01-13 18:07 |
| [VBA] Ειδοποίηση για την εισαγωγή όνομα επικεφαλίδας | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-11-11 06:23 |
| [ Εκθέσεις ] Όταν δεν υπάρχουν δεδομένα... | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-02-10 14:40 |
Η ώρα είναι 09:01.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο