| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα ... Σε μια έκθεση, τα κριτήρια που έχουμε, είναι δυνατόν να 'στραγγαλίζουν' όλα τα δεδομένα και έτσι η έκθεση να εμφανίζεται στην οθόνη μας ή στον εκτυπωτή χωρίς στοιχεία. Αυτή την εικόνα θέλω να απαλείψω ! Ο κώδικας που ακολουθεί δίνει το μήνυμα -όταν δεν υπάρχουν δεδομένα ... Private Sub Report_NoData(Cancel As Integer) MsgBox "Δεν υπάρχουν δεδομένα !" End Sub ...αλλά μετά το ok εμφανίζει την άδεια έκθεση. Μπορούμε να κάνουμε κάτι εδώ ; Σχόλιο : Μέχρι τώρα δεν έχω χρησιμοποιήσει το συμβάν NoData, αλλά με μια Dcount(...) ελέγχω αν έχω ή όχι εγγραφές προς εκτύπωση και εφόσον έχω πάω στην εντολή είτε εμφάνισης είτε εκτύπωσης. Παιδιά σας ευχαριστώ Φιλικά / Νίκος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Εύρεση ονομάτων τα οποία υπάρχουν σ'ενα άλλο αρχείο excel | tsvagelis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-09-16 09:48 |
| [ Φόρμες ] Όταν δεν υπάρχει στη λίστα | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-09-14 08:06 |
| [Excel07] Απόδοση ΝΑΙ ή ΟΧΙ εάν υπάρχουν δεδομένα σε ένα κελί. | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-01-14 14:28 |
| Κλείσιμο ερωτημάτων όταν δεν υπάρχουν κουμπιά κλεισίματος | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-12-10 07:40 |
Η ώρα είναι 07:53.

Θεματικός Τρόπος