Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Ειδοποίηση όταν φτάσει η ημερομηνία

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 23-02-12, 08:45
Βασίλης Κ.
Guest

Red face Ειδοποίηση όταν φτάσει η ημερομηνία

Οχι στο κελί J2 δεν καταχωρω τίποτα . Εγω καταχωρώ στο Β2 ή Ι2 και θέλω στο J2 να εμφανιζει timer ή ενα μηνυμα (πχ σε εξέλιξη) και οταν περασουν οι 12 μηνες το κελι J2 να γινεται κόκκινο και να λεει "παρε τηλ"

Θανάση συγγνωμη για την ταλαιπωρία απλά αν με βοηθουσες λιγακι στο παραδειγμα θα ημουν υποχρεως δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το αντικειμενο.

Ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 29-02-12 στις 16:48. Αιτία: προσθήκη προθέματος
Απάντηση με παράθεση

Ετικέτες
hyperlinks, εξωτερικές αναφορές, υπερσυνδέσεις

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Μορφοποίηση όταν δεν υπάρχει στη λίστα mousatos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 16-09-14 09:09
[ Φόρμες ] Όταν δεν υπάρχει στη λίστα mousatos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 16-09-14 08:06
Ειδοποίηση λήξης σε φόρμα stavross Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 22-01-13 18:07
[VBA] Ειδοποίηση για την εισαγωγή όνομα επικεφαλίδας devcon Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 26-11-11 06:23
[ Εκθέσεις ] Όταν δεν υπάρχουν δεδομένα... Meteora Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 19-02-10 14:40

Η ώρα είναι 07:39.