| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Οχι στο κελί J2 δεν καταχωρω τίποτα . Εγω καταχωρώ στο Β2 ή Ι2 και θέλω στο J2 να εμφανιζει timer ή ενα μηνυμα (πχ σε εξέλιξη) και οταν περασουν οι 12 μηνες το κελι J2 να γινεται κόκκινο και να λεει "παρε τηλ" Θανάση συγγνωμη για την ταλαιπωρία απλά αν με βοηθουσες λιγακι στο παραδειγμα θα ημουν υποχρεως δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το αντικειμενο. Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 29-02-12 στις 16:48. Αιτία: προσθήκη προθέματος |
| Ετικέτες |
| hyperlinks, εξωτερικές αναφορές, υπερσυνδέσεις |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Μορφοποίηση όταν δεν υπάρχει στη λίστα | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-09-14 09:09 |
| [ Φόρμες ] Όταν δεν υπάρχει στη λίστα | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-09-14 08:06 |
| Ειδοποίηση λήξης σε φόρμα | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-01-13 18:07 |
| [VBA] Ειδοποίηση για την εισαγωγή όνομα επικεφαλίδας | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-11-11 06:23 |
| [ Εκθέσεις ] Όταν δεν υπάρχουν δεδομένα... | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-02-10 14:40 |
Η ώρα είναι 07:39.

Θεματικός Τρόπος