| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα .Ειμαι ερασιτεχνης χρηστης της Access και εφτιαξα ενα database για διαχειριση ωδειου.Αυτη τη στιγμη καθε βαση δεδομενων αφορα σε ενα ετος γιατι καθε σπουδαστης παρακολουθει πολλα μαθηματα παραλληλα.Προσπαθω να βρω ενα ευκολο τροπο να αντλω δεδομενα για τον καθε σπουδαστη και απο προηγουμενα ετη αλλα δεν ξερω πως. Μπορει καποιος να με βοηθησει;;. Ευχαριστω εκ των προτερων |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Γεια σου Έμη, Απο τα λεγόμενα σου αντιλαμβάνομαι ότι ίσως έχεις λάθος ως προς το τί εστί βάση δεδομένων. Και συγκεκριμένα αναφέρομαι στο.Αυτη τη στιγμη καθε βαση δεδομενων αφορα σε ενα ετος γιατι καθε σπουδαστης παρακολουθει πολλα μαθηματα παραλληλα. πράγμα που με κάνει να σκεφτώ ότι θα πρέπει να δείς εξολοκλήρου και απο την αρχή τον σχεδιασμό πρώτα του Backend και έπειτα οτιδήποτε άλλο. Πάντως εάν μας δώσεις περισσότερες λεπτομέριες ως προς το ζητούμενο καθως επϊσης εάν ¨εχεις την δυνατότητα να ανεβάσεις ενα δεϊγμα της βάσης που έφτιαξες, ειμαι σϊγουρος ότι εδώ στο forum θα βρείς την λύση σου. Προσωπικά θα ήθελα να γνωριζω περισσοτερες λεπτομέριες οπως ανάφερα έτσι ώστε τουλάχιστον να παραθέσω την γνώμη μου και εγω. Φιλικά Γιώργος |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Πρώτα θα σε συμβοϋλευα να χρησιμοποιήσεις το zip ετσι ωστε να μικρίνει η βάσει και να μπορεσει να την ανεβάσεις. Ωστόσο, θα έλεγα οτι δεν χρειάζεται να ανεβάσεις την δουλειά σου ώς έχει αλλά τουλάχιστον να μας πείς ποιο ειναι το ζητούμενο, έπειτα να μας εξηγήσεις λίγο τις απαιτήσεις που θέλεις να έχεις απο ενα μελλοντικό πρόγραμμα και βλέπουμε Ως τότε, εδω ειμαστε |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Πρόβλημα με βάση δεδομένων | labpanag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 23-03-15 22:46 |
| ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΔΡΟΜΕΣ | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 23-10-14 10:20 |
| Κλειδωμένη βάση δεδομένων | gmax | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 06-07-14 20:01 |
| [Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 01-02-13 19:34 |
| [ Ερωτήματα ] ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | chris1978 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 09-12-10 09:59 |
Η ώρα είναι 02:12.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο