Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Access -Βαση δεδομενων για ωδεια

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-10-20, 11:09
Όνομα: Εμη
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Access -Βαση δεδομενων για ωδεια

Καλησπερα
.Ειμαι ερασιτεχνης χρηστης της Access και εφτιαξα ενα database για διαχειριση ωδειου.Αυτη τη στιγμη καθε βαση δεδομενων αφορα σε ενα ετος γιατι καθε σπουδαστης παρακολουθει πολλα μαθηματα παραλληλα.Προσπαθω να βρω ενα ευκολο τροπο να αντλω δεδομενα για τον καθε σπουδαστη και απο προηγουμενα ετη αλλα δεν ξερω πως. Μπορει καποιος να με βοηθησει;;. Ευχαριστω εκ των προτερων
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-10-20, 15:09
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Εμη Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα
.Ειμαι ερασιτεχνης χρηστης της Access και εφτιαξα ενα database για διαχειριση ωδειου.Αυτη τη στιγμη καθε βαση δεδομενων αφορα σε ενα ετος γιατι καθε σπουδαστης παρακολουθει πολλα μαθηματα παραλληλα.Προσπαθω να βρω ενα ευκολο τροπο να αντλω δεδομενα για τον καθε σπουδαστη και απο προηγουμενα ετη αλλα δεν ξερω πως. Μπορει καποιος να με βοηθησει;;. Ευχαριστω εκ των προτερων

Γεια σου Έμη,

Απο τα λεγόμενα σου αντιλαμβάνομαι ότι ίσως έχεις λάθος ως προς το τί εστί βάση δεδομένων. Και συγκεκριμένα αναφέρομαι στο.Αυτη τη στιγμη καθε βαση δεδομενων αφορα σε ενα ετος γιατι καθε σπουδαστης παρακολουθει πολλα μαθηματα παραλληλα. πράγμα που με κάνει να σκεφτώ ότι θα πρέπει να δείς εξολοκλήρου και απο την αρχή τον σχεδιασμό πρώτα του Backend και έπειτα οτιδήποτε άλλο.

Πάντως εάν μας δώσεις περισσότερες λεπτομέριες ως προς το ζητούμενο καθως επϊσης εάν ¨εχεις την δυνατότητα να ανεβάσεις ενα δεϊγμα της βάσης που έφτιαξες, ειμαι σϊγουρος ότι εδώ στο forum θα βρείς την λύση σου.

Προσωπικά θα ήθελα να γνωριζω περισσοτερες λεπτομέριες οπως ανάφερα έτσι ώστε τουλάχιστον να παραθέσω την γνώμη μου και εγω.

Φιλικά

Γιώργος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-10-20, 19:02

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από γιώργοςΚ Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σου Έμη,

Απο τα λεγόμενα σου αντιλαμβάνομαι ότι ίσως έχεις λάθος ως προς το τί εστί βάση δεδομένων. Και συγκεκριμένα αναφέρομαι στο.Αυτη τη στιγμη καθε βαση δεδομενων αφορα σε ενα ετος γιατι καθε σπουδαστης παρακολουθει πολλα μαθηματα παραλληλα. πράγμα που με κάνει να σκεφτώ ότι θα πρέπει να δείς εξολοκλήρου και απο την αρχή τον σχεδιασμό πρώτα του Backend και έπειτα οτιδήποτε άλλο.

Πάντως εάν μας δώσεις περισσότερες λεπτομέριες ως προς το ζητούμενο καθως επϊσης εάν ¨εχεις την δυνατότητα να ανεβάσεις ενα δεϊγμα της βάσης που έφτιαξες, ειμαι σϊγουρος ότι εδώ στο forum θα βρείς την λύση σου.

Προσωπικά θα ήθελα να γνωριζω περισσοτερες λεπτομέριες οπως ανάφερα έτσι ώστε τουλάχιστον να παραθέσω την γνώμη μου και εγω.

Φιλικά

Γιώργος
Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Σιγουρα εχω κανει πολλα λαθη γιατι δεν ειμαι γνωστρια αλλα επειδη δουλευω πολυ καιρο πανω σε αυτο θα ηθελα να μαθω οσο περισσοτερα πραγματα μπορω και να το εξελιξω οσο γινεται.Προσπαθω να ανεβασω τη βαση να τη δειτε αλλα ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Υπαρχει αλλος τροπος μηπως;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-10-20, 20:54
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Εμη Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Σιγουρα εχω κανει πολλα λαθη γιατι δεν ειμαι γνωστρια αλλα επειδη δουλευω πολυ καιρο πανω σε αυτο θα ηθελα να μαθω οσο περισσοτερα πραγματα μπορω και να το εξελιξω οσο γινεται.Προσπαθω να ανεβασω τη βαση να τη δειτε αλλα ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Υπαρχει αλλος τροπος μηπως;
Καλησπέρα,

Πρώτα θα σε συμβοϋλευα να χρησιμοποιήσεις το zip ετσι ωστε να μικρίνει η βάσει και να μπορεσει να την ανεβάσεις. Ωστόσο, θα έλεγα οτι δεν χρειάζεται να ανεβάσεις την δουλειά σου ώς έχει αλλά τουλάχιστον να μας πείς ποιο ειναι το ζητούμενο, έπειτα να μας εξηγήσεις λίγο τις απαιτήσεις που θέλεις να έχεις απο ενα μελλοντικό πρόγραμμα και βλέπουμε

Ως τότε, εδω ειμαστε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-20, 20:09

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από γιώργοςΚ Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα,

Πρώτα θα σε συμβοϋλευα να χρησιμοποιήσεις το zip ετσι ωστε να μικρίνει η βάσει και να μπορεσει να την ανεβάσεις. Ωστόσο, θα έλεγα οτι δεν χρειάζεται να ανεβάσεις την δουλειά σου ώς έχει αλλά τουλάχιστον να μας πείς ποιο ειναι το ζητούμενο, έπειτα να μας εξηγήσεις λίγο τις απαιτήσεις που θέλεις να έχεις απο ενα μελλοντικό πρόγραμμα και βλέπουμε

Ως τότε, εδω ειμαστε
Καλησπερα. Ανεβαζω screenshots απο το αρχειο. Αυτα ειναι τα στοιχεια τα οποια χρειαζεται να καταχωρω για τον καθε σπουδαστη. Το προβλημα μου ειναι οτι η καρτελα ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ρ3 screenshot) διαφοροποιειται ( αλλαγες στην ταξη στον καθηγητη κλπ) καθε χρονο και θελω να μπορω να βλεπω την εικονα του μαθητη για πολλα χρονια. Ετσι οπως εχω στησει το προγραμμα δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα.Δεν ξερω αν σας διαφωτισα. Αν χρειαζεται να σας δωσω κι αλλες λεπτομερειες. Και παλι ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και το χρονο σας.
Συνημμένα Thumbnails
Access -Βαση δεδομενων για ωδεια-p2.jpg   Access -Βαση δεδομενων για ωδεια-p3.jpg   Access -Βαση δεδομενων για ωδεια-p4.jpg  
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα με βάση δεδομένων labpanag Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 23-03-15 22:46
ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΔΡΟΜΕΣ tzvangel Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 23-10-14 10:20
Κλειδωμένη βάση δεδομένων gmax Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 06-07-14 20:01
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση και Εκτύπωση Δεδόμενων απο Βάση Δεδομένων nakosg Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 01-02-13 19:34
[ Ερωτήματα ] ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ chris1978 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 09-12-10 09:59

Η ώρα είναι 02:12.