Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-10-20, 19:02
Εμη Ο χρήστης Εμη δεν είναι συνδεδεμένος
Όνομα: Εμη
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από γιώργοςΚ Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σου Έμη,

Απο τα λεγόμενα σου αντιλαμβάνομαι ότι ίσως έχεις λάθος ως προς το τί εστί βάση δεδομένων. Και συγκεκριμένα αναφέρομαι στο.Αυτη τη στιγμη καθε βαση δεδομενων αφορα σε ενα ετος γιατι καθε σπουδαστης παρακολουθει πολλα μαθηματα παραλληλα. πράγμα που με κάνει να σκεφτώ ότι θα πρέπει να δείς εξολοκλήρου και απο την αρχή τον σχεδιασμό πρώτα του Backend και έπειτα οτιδήποτε άλλο.

Πάντως εάν μας δώσεις περισσότερες λεπτομέριες ως προς το ζητούμενο καθως επϊσης εάν ¨εχεις την δυνατότητα να ανεβάσεις ενα δεϊγμα της βάσης που έφτιαξες, ειμαι σϊγουρος ότι εδώ στο forum θα βρείς την λύση σου.

Προσωπικά θα ήθελα να γνωριζω περισσοτερες λεπτομέριες οπως ανάφερα έτσι ώστε τουλάχιστον να παραθέσω την γνώμη μου και εγω.

Φιλικά

Γιώργος
Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Σιγουρα εχω κανει πολλα λαθη γιατι δεν ειμαι γνωστρια αλλα επειδη δουλευω πολυ καιρο πανω σε αυτο θα ηθελα να μαθω οσο περισσοτερα πραγματα μπορω και να το εξελιξω οσο γινεται.Προσπαθω να ανεβασω τη βαση να τη δειτε αλλα ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο.Υπαρχει αλλος τροπος μηπως;
Απάντηση με παράθεση