| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ σας χαιρετώ, Σε ένα ερώτημα έχω δημιουργήσει μια συνάρτηση έτσι ώστε να αφενώς μεν να "μαζεύει" τα δεδομένα που χρειάζομαι και να τα παρουσιάζει σε ένα πεδίο. Δηλαδή: Έχω την συνάρτηση: Conc: IIf([Dosage] Is Null;"";[Dosage] & " gr. (") & [pQty] & " " & [Size] & " " & [object] & IIf([Dosage] Is Null;"";")") λαμβάνω τα εξής αποτελέσματα στο εν λόγο πεδίο (Conc) : 250 gr. (1 μέτριο κομμάτι) Όπου δηλαδή [pQty] =1, [Size]= μέτριο , [object]=κομμάτι. Όπου [Dosage] = 250gr Το ζητούμενο είναι: Εάν και εφόσον τα πεδία [pQty] , [Size] και [object] είναι κενά (δηλαδή δεν έχουν τιμή) τότε θα ήθελα η συνάρτηση να μετατραπεί έτσι ώστε να δίνει σαν αποτέλεσμα στο πεδίο Conc μόνον την τιμή του πεδίου [Dosage] και το πρόσθετο "gr". Τώρα εφόσον αυτά τα πεδία είναι κενά λαμβάνω αποτέλσμα το 250gr ( ) και δεν θα ήθελα να συμβαίνει αυτό. Δηλαδή δεν θέλω να φαίνονται οι παρενθέσεις καθόλου εφόσον δεν έχουν τιμές τα πεδία [pQty] , [Size] και [object] Θα εκτιμούσα έαν μπορούσε κάποιος φίλος να βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Counter σε ερώτημα και μετατροπή αυτού σε αριθμό | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-08-14 20:48 |
| Πεδίο αρίθμησης εγγραφών σε ερώτημα | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-03-13 11:17 |
| msgbox από πεδίο από ερώτημα | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-07-11 20:06 |
| Υπολογιζόμενο πεδίο σε ερώτημα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-05-11 19:19 |
| [ Πίνακες ] Αθροισμα σε πεδίο χωρίς Ερώτημα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-02-10 10:24 |
Η ώρα είναι 07:15.

Θεματικός Τρόπος