| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας... Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα ερώτημα. Έχω δύο πεδία (Π1 και Π2) και σ' ένα νέο υπολογιζόμενο πεδίο (Π3) θέλω να εξάγεται το αποτέλεσμα Π ή Μ ή Κ με την ακόλουθη λογική: (Τα Π1 και Π2 είναι αριθμητικά). Εφόσον το Π2 δεν είναι κενό και η τιμή του είναι μικρότερη του Π1, η τιμή του Π3 να είναι Μ ενώ αν η τιμή του Π2 είναι μεγαλύτερη απ' την τιμή του Π1, η τιμή του Π3 να είναι Π. Αν το Π2 είναι κενό τότε το Π3 να δίνει αποτέλεσμα Κ. |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά, βλέπω οτι το ακόλουθο δουλεύει! Σωστό φαίνεται; =IIf(IsNull([Π2]);"";IIf([Π2]>=[Π1];"Π";"Μ")) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 08-05-11 στις 19:19. |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Χρήστο, βλέπω ότι 'μια χαρά φαίνεται' !
Κώδικας: Π3: IIf(IsNull([Π2]);"Κ";IIf([Π2]>=[Π1];"Π";"Μ")) Νίκος Δ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Meteora : 08-05-11 στις 18:25. |
|
| |||
| |||
|
Γεια σου φίλε, Νίκο. Ναι, μου ξέφυγε αλλά τώρα είναι οκ! Τα ξαναλέμε. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Υπολογιζόμενο πεδίο ερωτήματος. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 04-07-15 11:52 |
| Μετατροπή συνάρτησης σε ερώτημα με Conc πεδίο | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-01-15 15:28 |
| Πεδίο αρίθμησης εγγραφών σε ερώτημα | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-03-13 11:17 |
| msgbox από πεδίο από ερώτημα | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-07-11 20:06 |
| [ Πίνακες ] Αθροισμα σε πεδίο χωρίς Ερώτημα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-02-10 10:24 |
Η ώρα είναι 07:54.

Υβριδικός τρόπος