20-01-15, 16:43
|
Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
| |
Καλησπέρα φίλε Σπύρο και σε ευχαριστώ για την βοήθεια.
Σπύρο έχω δοκιμάσει την λύση που προτείνεις αλλά αν και φαίνεται πως δουλεύει όπως θα ήθελα εντούτις έχω προσέξει ότι υπάρχει το εξής πρόβλημα. Εξηγώ:
Έχω στο πεδίο [TheFood] = Κοτόπουλο κρέας ψητό 120 gr. (1 κομμάτι). Η ανάλυση του αποτελέσματος αυτού είναι:
1. Τα αποτελέσματα απο ένα δεύτερο πεδίο το [Food] συνδεδεμένα με το πεδίο [Conc] που είχα του οποίου η αναλυση είναι το [pQty] = 1 , το [Size] = Null και το [object] = κομματι
2. Τώρα με την νέα συνάρτηση λαμβάνω ώς αποτέλεσμα στο πεδίο [TheFood] εφοσον το συνδέσω με το πεδίο [ConcNew] που
τρέχει η νέα συνάρτηση = Κοτόπουλο κρέας ψητό 120 gr και δεν μου δίνει και τα δεδομένα απο τα πεδία [pQty] = 1 , [Size]=Null και [object] = κομμάτι.
Για να μην σε κουράζω φίλε Σπύρο, έν κατακλείδι έχω παρατηρήσει ότι αυτό ωφείλεται όταν το πεδίο [Size] = Null.
Για να γίνω πιο αντιληπτώς παραθέτω ένα παράδειγμα πιο κάτω με τα αποτελέσματα απο την σύνδεση των πεδίων [Food] & " "&[Conc] Αποτελέσματα πεδίου [TheFood] = [Food] & " " & [Conc]
Κοτόπουλο κρέας ψητό 120 gr (1 κομμάτι) Αποτελέσματα πεδίου [TheFood] = [Food] & " " & [ConcNew]
Κοτόπουλο κρέας ψητό 120 gr Παλαιά συνάρτηση [Conc]
120 gr. (1 κομμάτι)
B] Νέα συνάρτηση[/B] [ConcNew]
120gr
|