
21-01-15, 14:55
|
| Όνομα: Γιώργος Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2013 Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική | | Εγγραφή: 02-04-2013 Περιοχή: Κύπρος
Μηνύματα: 738
| |
Φίλε Γιώργο σε χαιρετώ..!
Άφωνος....το μόνο που μπορώ να αναφέρω..!! Είμαι βέβαιος πως κάθε φίλος του φόρουμ ο οποίος έχει αναρτήσει στο παρελθόν προβλήματα που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια δημιουργίας μιας βάσης, θα έχει παρατηρήσει ότι πάντα (!!) κάθε λύση που προτείνεις είναι στο σύνολο της ακέραια, στεκαρισμένη , αλλά πάνω απο όλα λειτουργική.!
Εύγε φίλε Γιώργο και να είσαι πάντα καλά..
Στο σημείο αυτό να σε ευχαριστήσω διότι εκτός άλλων μου έχεις δώσει "τροφή" για μελέτη πάνω απο όλα και αυτό που μου χρειάζεται αυτη την στιγμή είναι να μπορέσω να εφαρμόσω την λύση που προτείνεις στην δική μου βάση και κατ' επέκταση στο δικό μου πρόβλημα.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Υ.Γ: Γιώργο θα προσπαθήσω να προσαρμόσω την ιδέα της λύσης σου στο πρόβλημα μου το οποίο ουσιαστικά αφορά την εκτύπωση μιας έκθεσης. Η έκθεση αυτή παίρνει δεδομένα απο ένα σχετικό ερώτημα στο οποίο φυσικά έχω τα εν λόγο πεδία μέσα [TheFood] , [Food] και [Conc]. Θα επανέλθω για βοήθεια εάν και εφόσον αυτό μου είναι απαραίτητο για να μην απασχολώ το forum με τις ανιδαιότητες μου (τουλάχιστον στο επίπεδο κώδικα vba που είμαι παντελώς σχεδόν άσχετος)
|