Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων ![]() | Τρόποι εμφάνισης ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι βοήθεια . Στην επισυναπτόμενη βάση έχω σε ερώτημα τρία πεδία. ΗΜ - ΑΑ - fCounter H επαναρίθμηση θέλω να γίνεται με ταξινόμηση πρώτα της ημερομηνίας και μετά με τον ΑΑ που αντιστοιχεί σε ταξινομημένη ημερομηνία. Η δική μου προσέγγιση έχει λάθος. Επίσης πως μπορώ τα δεδομένα του fCOUNTER να μετατρέπονται σε άλλο πεδίο σε αριθμό (μεγάλο ακέραιο, επειδή η έκθεση δεν αναγνωρίζει το πεδίο Fcounter. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mousatos : 23-08-14 στις 20:15. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι βοήθεια . Στην επισυναπτόμενη βάση έχω σε ερώτημα τρία πεδία. ΗΜ - ΑΑ - fCounter H επαναρίθμηση θέλω να γίνεται με ταξινόμηση πρώτα της ημερομηνίας και μετά με τον ΑΑ που αντιστοιχεί σε ταξινομημένη ημερομηνία. Η δική μου προσέγγιση έχει λάθος. Επίσης πως μπορώ τα δεδομένα του fCOUNTER να μετατρέπονται σε άλλο πεδίο σε αριθμό (μεγάλο ακέραιο, επειδή η έκθεση δεν αναγνωρίζει το πεδίο Fcounter. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
![]()
το ορό είναι fCounter: (Select Count(*) From [ΜΑΖΟΥΤΧΘ] as P Where [P].[ΗΜ]<[ΜΑΖΟΥΤΧΘ].[ΗΜ] OR ([P].[ΗΜ]=[ΜΑΖΟΥΤΧΘ].[ΗΜ] AND [P].[ΑΑ]<=[ΜΑΖΟΥΤΧΘ].[ΑΑ]))
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Είναι εφικτή η δημιουργία αυτού του αρχείου; | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 35 | 05-08-19 19:56 |
Μετατροπή συνάρτησης σε ερώτημα με Conc πεδίο | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-01-15 15:28 |
μορφοποίηση fcounter σε αριθμό | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-08-14 09:16 |
Ερώτημα μετάφρασης text σε αριθμό μήδεν ( 0 ) | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-02-14 05:09 |
[Συναρτήσεις] Μετατροπή κειμένου σε αριθμό | julie | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-10-13 19:08 |
Η ώρα είναι 18:37.