Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Μηνιαία αυτόματη εισαγωγή εγγραφών

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 29-06-11, 09:49
Όνομα: Στράτος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή Μηνιαία αυτόματη εισαγωγή εγγραφών

Καλημέρα.

Έχω δημιουργήσει μία φόρμα, με υποφόρμες, δίνοντας μου πληροφορίες όσων αφορά την πληρωμή νοσηλειών που επαναλαμβάνονται σε μηνιαία βάση. Σκοπός της βάσης είναι να ελέγχω ποιός δεν έχει πληρώσει το οποίο έχω καταφέρει με ένα ερώτημα. Για να γίνει όμως αυτό είμαι υποχρεωμένος κάθε 1η του μήνα χειροκίνητα να προσθέτω σε κάθε ασθενή μία εγγραφή σε μία υποφόρμα ως απλήρωτη (Όχι) και όταν γίνει η πληρωμή να το διορθώνω. Είναι χρονοβόρο γιατί αναφερόμαστε σε 300 περίπου εγγραφές.

Θέλω σε μία υποφόρμα κάθε πρώτη του μήνα να γίνεται αυτόματα εισαγωγή εγγραφών με χαρακτηριστικά την ημερομηνία (πχ. 01/07/2011) και με την "εξόφληση" ως "Όχι".

Μπορεί να γίνει αυτό, και με ποιόν τρόπό;

Ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αυτόματη διαγραφή εγγραφών Πίνακα dimitrisp Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 09-04-15 23:50
[VBA] Αυτόματη εισαγωγή κελιών panoskr1 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 28-03-14 22:21
[Excel07] Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας. George R Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 27-12-13 12:38
[ Πίνακες ] Αυτόματη εισαγωγή τιμής. gaz_manos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 14-11-12 16:59
[ Ερωτήματα ] Αυτόματη συμπλήρωση εγγραφών mdragon Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 29-10-11 18:08

Η ώρα είναι 00:21.