| Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα. Έχω δημιουργήσει μία φόρμα, με υποφόρμες, δίνοντας μου πληροφορίες όσων αφορά την πληρωμή νοσηλειών που επαναλαμβάνονται σε μηνιαία βάση. Σκοπός της βάσης είναι να ελέγχω ποιός δεν έχει πληρώσει το οποίο έχω καταφέρει με ένα ερώτημα. Για να γίνει όμως αυτό είμαι υποχρεωμένος κάθε 1η του μήνα χειροκίνητα να προσθέτω σε κάθε ασθενή μία εγγραφή σε μία υποφόρμα ως απλήρωτη (Όχι) και όταν γίνει η πληρωμή να το διορθώνω. Είναι χρονοβόρο γιατί αναφερόμαστε σε 300 περίπου εγγραφές. Θέλω σε μία υποφόρμα κάθε πρώτη του μήνα να γίνεται αυτόματα εισαγωγή εγγραφών με χαρακτηριστικά την ημερομηνία (πχ. 01/07/2011) και με την "εξόφληση" ως "Όχι". Μπορεί να γίνει αυτό, και με ποιόν τρόπό; Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αυτόματη διαγραφή εγγραφών Πίνακα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-04-15 23:50 |
| [VBA] Αυτόματη εισαγωγή κελιών | panoskr1 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 28-03-14 22:21 |
| [Excel07] Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας. | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-12-13 12:38 |
| [ Πίνακες ] Αυτόματη εισαγωγή τιμής. | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-11-12 16:59 |
| [ Ερωτήματα ] Αυτόματη συμπλήρωση εγγραφών | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 29-10-11 18:08 |
Η ώρα είναι 03:24.

Θεματικός Τρόπος