Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπερα σε ολο το Forum Γραφω μια ρουτινα σε VBA με την οποια τοποθετω καποια σχολια (NoteText) σε καποια κελια Δεν καταφερα ομως να βρω με ποιο τροπο μπορω να τα μορφοποιησω Βασικα σε πρωτη πρωτη φαση θελω να αλλαξω το μεγεθος των γραμμάτων Ευχαριστω εκ των προτερων και συγχαρητηρια για την δουλεια σας Δημητρης |
| |||
| |||
![]()
Δημήτρη καλημέρα, έχω χρησιμοποιήσει τυχαία κελιά...... Range("E5,G9,K9,J5,M5,M13,G15,A14,A6,C7").Select Selection.Font.Bold = True Καλή συνέχεια, Μάρω |
| |||
| |||
![]()
Μαρω ευχαριστω κατ' αρχην για την απαντηση σου. αυτο που μου γραφεις ομως αφορα το περιεχομενο του κελιου και οχι το σχολιο Εγω θελω να κανω μορφοποιηση στο σχολιο που εχω σ ενα κελι και οχι στο περιεχομενο του Ευχαριστω Δημητρης |
| |||
| |||
![]()
Έχεις δίκιο Δημήτρη, διάβασα πολύ γρήγορα το μήνυμά σου και δεν κατάλαβα ότι εννοούσες το σχόλιο. ![]() Θα το ψάξω και θα επανέλθω, εκτός αν με προλάβει κάποιος άλλος..... Φιλικά, Μάρω |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους! Κοιτάξτε τον παρακάτω παραδειγματικό κώδικα: Κώδικας: Sub FormatMyComment() With ActiveCell If Not .Comment Is Nothing Then With .Comment.Shape.TextFrame.Characters.Font .Italic = True .Size = "10" .Name = "Arial" .ColorIndex = 0 End With With .Comment.Shape.TextFrame .Characters.Text = "ms-Office.gr" & vbLf & "This is a test" With .Characters(1, Len("ms-Office.gr")) .Font.ColorIndex = 3 .Font.Italic = False .Font.Bold = True End With '.AutoSize = True End With With .Comment.Shape .Shadow.Transparency = 0.5 .Fill.ForeColor.SchemeColor = 44 .Fill.OneColorGradient msoGradientHorizontal, 4, 0.5 .Fill.Transparency = 0.5 End With End If End With End Sub Καλή συνέχεια! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Aπλα τελειο Τασο σ ευχαριστω πολυ......δεν εχω λογια Φιλικα Δημητρης |
| |||
| |||
![]()
Μπράβο βρε Τάσο. Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα Μάρω |
![]() |
Ετικέτες |
comments, vba, σχόλια |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Σχόλια κελιών και πρόσθετες λειτουργίες τους | dream-garden | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-04-11 11:10 |
Η ώρα είναι 20:17.