Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Με κάθε σεβασμό προς: Τον Bill Gates Τους Διαχειριστές του Forum Τους Power Users (που μάλλον ξέρουν περισσότερα από εμένα) (μη δώσω και την εντύπωση οτι το παίζω "ξερόλας"), ανεβάζω άλλο ένα αρχείο που έχει αυτή τη φορά να κάνει με την "ειδική μορφοποίηση" Σχολίων που μπορούμε να εισάγουμε σε κελιά. Κατά διαστήματα, όλο και ανακαλύπτω στον υπολογιστή μου παρόμοια αρχεία που είχα φτιάξει για κάποιους που μου το είχαν ζητήσει. Ολο και σε κάποιους θα φανούν χρήσιμα! Το ανεβάζω και σε μορφή pdf, γιατί απ'ότι ξέρω αν προσπαθήσω να το σώσω σε παλαιότερη μορφή (Excel 97-2003) δε γίνεται σωστά, χάνονται κάποιες λειτουργίες και μορφοποιήσεις. Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι, εδώ είμαστε! Keep up the good work! Γιώργος |
|
![]()
Μπράβο και πάλι Γιώργο. μου άρεσε πολύ η ιδέα και μάλιστα στο παράδειγμα που την παρουσίασες με τίτλους ταινιών νομίζω ταιριάζει απόλυτα. Θανάσης ΥΓ. Οι οδηγίες σου για το πώς γίνεται ισχύουν και για τους φίλους που δεν έχουν excel 2010 είναι ακριβώς τα ίδια. |
| |||
| |||
![]()
ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ.
|
![]() |
Ετικέτες |
comments, σχόλια |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] TOP 5 Σύνολα με τα ID τους.. | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-03-13 21:03 |
[VBA] Boήθεια με τα σχόλια | Dimitris Ch | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 26-11-10 10:44 |
Μερικά Tips και απο εμένα για σχετικά με λειτουργίες σε Access | Dangel82 | Access - Tips & Tricks | 1 | 03-05-10 11:48 |
Η ώρα είναι 19:30.