| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |
| Παράθεση:
Συγνώμη για την ταλαιπωρία Ελένη. Το βήμα 7α) έπρεπε να είναι: "επιλέγουμε Field settings και κατόπιν Count" Για το ερώτημά σου "για να μου εμφανίζει σκέτο το έτος (2001) και όχι σαν 1/12/2001 όπως τα έχω πως θα το κάνω;" Πάλι με δεξί κλικ στο πεδίο επιλέγουμε Field settings και κατόπιν Number... εκεί επιλέγουμε την μορφοποίηση που θέλουμε πχ Custom και yyyy για να εμφανίζεται μόνο το έτος. Τώρα για το οριζόντια κάθετα μπορείς απλά να σύρεις τα πεδία από την περιοχή γραμμών στη περιοχή στηλών. Πειραματίσου μετακινώντας τα πεδία όπως νομίζεις ότι είναι καλύτερα για την εφαρμογή σου. Δες και αυτό περί συγκεντρωτικών πινάκων από την microsoft: Αναφορές Συγκεντρωτικού Πίνακα 101 - Excel - Microsoft Office Νομίζω θα σε βοηθήσει αρκετά. Τα λέμε. Θανάσης. |
| Ετικέτες |
| pivot, συγκεντρωτικός πίνακας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Ομαδοποίηση δεδομένων από στήλες | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 13-04-16 11:48 |
| [ Φόρμες ] ομαδοποίηση σε τρίμηνα | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-09-15 14:00 |
| Ομαδοποίηση | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 29-05-11 03:32 |
| [Excel07] Ομαδοποίηση | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-05-11 18:27 |
| [Μορφοποίηση] Ομαδοποίηση αριθμητικών δεδομένων | ManiaM | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-06-10 01:08 |
Η ώρα είναι 14:31.

Θεματικός Τρόπος