| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με ομαδοποίηση και μερικά αθροίσματα. Είμαι σίγουρος οτι θα μου προτείνετε κάποιο κομψότερο τρόπο απ' τη χρήση της DSumμε την οποία θα αναγκαζόμουν να έχω πολλαπλά κριτήρια. Τα δεδομένα μου έχουν την εξής διάταξη: Α α 1 Α β 3 Α α 7 Β κ 18 Β λ 11 Β κ 12 Β λ 1 Και θα ήθελα να ομαδοποιηθούν με την παρακάτω λογική Α α 8 Α β 3 Β κ 30 Β λ 12 |
|
| |||
| |||
|
Παιδιά, με συγκεντρωτικό πίνακα γίνεται έ;
|
|
|
|
Χρήστο, Εγώ λέω χωρίς επιφύλαξη "βέβαια συγκεντρωτικό πίνακα" δες και το συνημμένο. Θανάσης. |
|
| |||
| |||
|
Σ' ευχαριστώ πολύ Θανάση.
|
|
|
|
Νάσαι καλά Χρήστο. Απλά να πω ότι το να μπορούμε να αποφασίσουμε ποια μέθοδο θα επιλέξουμε για την λύση ενός προβλήματος είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα, ανεξάρτητα από το αν οι γνώσεις μας επαρκούν ή όχι για την υλοποιήσουμε. Είναι απλά θέμα χρόνου να τα καταφέρουμε και για την υλοποίηση. ![]() Θανάσης ΥΓ το να ρωτάμε για κάτι που δεν ξέρουμε είναι ο καλύτερος τρόπος να το μάθουμε. |
![]() |
| Ετικέτες |
| pivot, συγκεντρωτικός πίνακας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] ομαδοποίηση σε τρίμηνα | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-09-15 14:00 |
| Ομαδοποίηση | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 29-05-11 03:32 |
| Ομαδοποίηση σε Έκθεση | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 18-01-11 18:39 |
| [Excel07] Ομαδοποίηση δεδομένων | skantzo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 21-09-10 22:03 |
| [ Εκθέσεις ] Ομαδοποίηση ανά τρίμηνο | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-07-10 14:05 |
Η ώρα είναι 10:49.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο