Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]() ![]() καλησπερα. εχω δημιουργησει μια drop list με 5 επιλογές (α,β,γ,δ,ε). εχω 5 κελια τα οποία τραβανε δεδομενα μεσα απο την παραπανω λίστα. πως μπορω π.χ αν στο πρωτο κελι επιλέξω το α, να μην με αφηνει να το επίλεξω στα επόμενα 4. ευχαριστω |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Νίκο, Έλεγξε το αρχείο της τρίτης δημοσίευσης του διαχειριστή Tasos σ΄ αυτό το θέμα. Νομίζω είναι η λύση στο ζητούμενό σου. Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνηση, ρώτα με ό,τι χρειαστείς.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] drop list με περιορισμούς | PANIKOS85 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-03-23 22:30 |
[Γενικά] Trick/Tip: Διπλή Drop Down List σε ένα κελί | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-02-20 19:11 |
[Συναρτήσεις] Drop Down list | lazaroufurs | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-01-18 09:22 |
[Συναρτήσεις] Επιλογή από Drop-down list | aristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-10-13 11:03 |
[Γενικά] Διπλή Drop Down List σε ένα κελί | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 02-05-12 17:29 |
Η ώρα είναι 07:22.