| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω δημιουργήσει drop down list με δύο ονόματα (Mickey και Donald). Όταν επιλέγω τον Mickey μου βγάζει όλα τα στατιστικά του, το ίδιο και με τον Donald. Τι μπορώ να κάνω όμως όταν θέλω και τους δύο μαζί (Mickey + Donald); |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Θα πρότεινα να ανεβάσεις δείγμα του βιβλίου εργασίας, στο οποίο θα εξηγείς τι ακριβώς θέλεις. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Trick/Tip: Διπλή Drop Down List σε ένα κελί | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-02-20 20:11 |
| [Γενικά] Κοινή χρήση,αντιγραφή σε νέο φύλλο με προϋποθέσεις,κλειδωμένο drop down list | xray2201 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-10-14 19:31 |
| [Συναρτήσεις] Επιλογή από Drop-down list | aristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-10-13 12:03 |
| Drag and Drop | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-01-13 22:39 |
| [Γενικά] Διπλή Drop Down List σε ένα κελί | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 02-05-12 18:29 |
Η ώρα είναι 16:24.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο