| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα, Δυστυχώς επανέρχομαι πάλι με την αντιστοίχιση καθώς δεν μπορώ από προηγούμενες αναρτήσεις μου να φτιάξω αυτό που χρειάζομαι. Επισυνάπτω ένα excel όπου έχω μέσα τι ακριβώς ζητάω. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα με σώσετε... Ευχαριστώ πολύ Αγγελική |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά Αγγελική, Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν σε καλύπτει. Ακόμα ένας εναλλακτικός τύπος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο Ι2: Κώδικας: =IFERROR(INDEX(system!$G:$G;MATCH($C2;system!$C:$C;0));"")
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο σε ευχαριστώ, όπως πάντα άμεσος... Βάζω τις συναρτήσεις στο συνολικό μου excel αλλά για κάποιο λόγο μου δίνει τιμές μόνο 0 και 1. Δεν καταλαβαίνω. Το ξαναβλέπω και σου γράφω. |
|
| |||
| |||
|
Όχι, δυστυχώς το ίδιο. Βάζω και τις 2 συναρτήσεις και μου βγάζει μόνο 0 και 1.
|
|
| ||||
| ||||
|
Όταν η VLOOKUP() και οι INDEX-MATCH δε βρουν την επιθυμητή τιμή, επιστρέφουν σφάλμα. Όταν η IFERROR συναντήσει σφάλμα, επιστρέφει κενό. Οπότε μήπως ο κωδικός υπάρχει και η τιμή στη στήλη system!G έχει τιμές 0 ή 1; Αν μπορείς, ανέβασε το αρχείο για περαιτέρω έλεγχο.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Υπάρχουν μέσα τιμές 0 και 1 οι οποίες όμως είναι τιμές κανονικά.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Αντιστοίχιση για γεμάτα κελιά | aggelaki83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 01-06-22 16:53 |
| [Excel07] Αντιστοίχιση στηλών | aggelaki83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 06-05-22 10:37 |
| [Μορφοποίηση] καρτελες και αντιστοιχιση | PiKapa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-05-19 16:35 |
| [Συναρτήσεις] Αντιστοίχιση περιγραφής με κωδικό. | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-07-11 21:27 |
| [Γενικά] Αντιστοίχιση κελιών | Iceland | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-08-10 17:26 |
Η ώρα είναι 01:35.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο