Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Παιδιά καλησπέρα, Έχω μια λίστα excel με ονοματέπωνυμο και αριθμό μητρώου. Θέλω κάτι αυτόματο έτσι ώστε να παίρνω αντίστοιχη βεβαίωση για κάθε όνομα. Δεν ξέρω ακριβώς τι πρέπει να επισυνάψω... Επισυνάπτω το excel με τη λίστα και το πρότυπο σε word το οποίο όμως θέλω να βγαίνει σε pdf. Tο όνομα υπεύθυνης μαθήματος θα είναι το ίδιο κάθε φορά αλλά δεν το έβαλα τώρα λόγω ανωνυμοποίησης. Αν πρέπει να αλλάξω θέμα ή κάτι άλλο μου λέτε. Ευχαριστώ πολύ |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Αγγελική, Για μεγαλυτέρη ευκολία ανέβασε ένα δείγμα του αρχείου σου, κυρίως τη μορφή της βεβαίωσης. Αν έχω καταλάβει σωστά, πιθανόν να μη χρειάζεται κώδικας για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Αλλιώς με κώδικα, όπου με ένα διπλό κλικ στο ονοματεπώνυμο να συμπλωρένεται αυτόματα η βεβαίωση.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Χρήστο, Δεν ανέβηκαν τα συνημμένα μου; Μου κάνει εντύπωση. Επισυνάπτω. Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
![]()
Αγγελική, Έκανα μια προσπάθεια στο συνημμένο αρχείο και μετέτρεψα τη βεβαίωση του Word σε φύλλο εργασίας, έτσι ώστε να λειτουργήσει ο κώδικας με διπλό κλικ στον πίνακα. Ελπίζω να σε βολεύει σ' αυτή τη μορφή. Στο φύλλο ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ο πίνακας περιέχει την επιπλέον στήλη Φύλο, όπου με μοναδικές τιμές Α (άνδρας) και Γ (γυναίκα). Με διπλό κλικ πάνω σε κάποια γραμμή με ονοματεπώνυμο, μεταφέρεσαι στο φύλλο ΒΕΒΑΙΩΣΗ με συμπληρωμένα τα στοιχεία του φοιτητή/τριας. Στο κίτρινο Κ1 γράφεις το ακαδημαϊκό έτος για το κελί Β14. Το γκρι L1 συμπληρώνεται με το διπλό κλικ από το φύλλο ΦΟΙΤΗΤΕΣ, έτσι ώστε να επιλέγεται σωστά φοιτητής ή φοιτήτρια στο Β20. Στο κίτρινο Μ1 γράφεις την ώρα της εξέτασης για να συμπληρωθεί ομοιόμορφα στο κείμενο του C22. Στο Β22 γράφεις την ημερομηνία εξέτασης, όπου η ημέρα (Δευτέρα, Τρίτη κ.ο.κ.) θα συμπληρωθεί αυτόματα με τύπο στο C22. Τον υπεύθυνο εξέτασης θεωρώ πως τον συμπληρώνεις χειροκίνητα στο Ε19. Η αποθήκευση της βεβαίωσης σε pdf είναι μια απλή διαδικασία, η οποία επιλέγοντας με Αποθήκευση ως... και στη συνέχεια ως Τύπο αρχείου PDF (*.pdf).
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
Καλά! Έχω πάθει πλάκα! Αρχικά δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω, είναι ακριβώς αυτό που ήθελα! Έπειτα, γέλασα πάρα πολύ (ακόμα γελάω) με το όνομα της υπεύθυνης της εξέτασης...! Είσαι φοβερός! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Αντιστοίχιση στηλών | aggelaki83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 06-05-22 10:37 |
[Μορφοποίηση] καρτελες και αντιστοιχιση | PiKapa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-05-19 16:35 |
[ Ερωτήματα ] Αντιστοίχιση πεδίων και τσεκάρισμα | docker | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 16-10-15 20:47 |
[Συναρτήσεις] Αντιστοίχιση περιγραφής με κωδικό. | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-07-11 21:27 |
[Γενικά] Αντιστοίχιση κελιών | Iceland | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-08-10 17:26 |
Η ώρα είναι 08:04.