| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο παρακάτω. Έχω δύο φύλλα excel, θέλω να κάνω αντιστοίχιση από το ένα φύλλο στο άλλο, κάποιοι κωδικοί όμως δεν υπάρχουν στο δεύτερο φύλλο (αυτοί δεν με ενδιαφέρουν να εισαχθούν) ή κάποιοι κωδικοί έχουν μερική διαφορετική κωδικοποίηση (αυτοί θα ήθελα να αντιστοιχηθούν). Ευχαριστώ πολύ |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δες αν σε καλύπτει το συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Γεια σου Γιώργο, Για κάποιο λόγο βλέπω αυτό. |
|
| |||
| |||
|
Δες και το φύλλο 2020 Ίσως να μη κατάλαβα καλά την αφετηρία και το στόχο. Στο συνημμένο τα εναλλάσω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 05-05-22 στις 16:05. Αιτία: προσθήκη συνημμένου |
|
| |||
| |||
|
Καλά το κατάλαβες. Απλά εγώ δεν έβλεπα κάποια συνάρτηση στο φύλλο 2019-2020. Θα το δω τώρα στα δεδομένα που έχω. Γιατί στο φύλλο 2020 δημιουργήθηκε η στήλη Ι; |
|
| |||
| |||
|
Αυτό με το ctrl+shift+enter δεν το κατάλαβα... Επίσης, αν στο φύλλο 2020 έχω λιγότερα στοιχεία από το φύλλο 2019-2020 τι γίνεται; Παράδειγμα, θέλω να αντιστοιχήσω 127 τιμές από το φύλλο 2020 στο φύλλο 2019-2020 στο οποίο έχω 134 γραμμές. Αυτές οι 7 δεν υπάρχουν στο φύλλο 2020. Σε ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
1) Η στήλη I είναι κατάλοιπο από κάποια δοκιμή που έκανα και ξέχασα να τη διαγράψω. 2) Στους τύπους πίνακα, για να ολοκληρωθεί η εισαγωγή τους, μετά την καταχώρηση πατούμε Ctrl+Shift+Enter (ο τύπος θα μπει σε αγκιστρα). 3) Για τους κωδικούς που λείπουν θα προκληθεί λάθος. |
|
| |||
| |||
|
Μάλιστα. Κατάλαβα. Οπότε μάλλον πρέπει να αντιστοιχήσω χειροκίνητα... Σε ευχαριστώ πολύ! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Μορφοποίηση] καρτελες και αντιστοιχιση | PiKapa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-05-19 17:35 |
| [ Ερωτήματα ] Αντιστοίχιση πεδίων και τσεκάρισμα | docker | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 16-10-15 21:47 |
| [Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων | Quenya | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-09-15 15:32 |
| [Συναρτήσεις] Αντιστοίχιση περιγραφής με κωδικό. | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 16-07-11 22:27 |
| [Γενικά] Αντιστοίχιση κελιών | Iceland | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-08-10 18:26 |
Η ώρα είναι 17:37.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο