Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Καταχώρηση δεδομένων από λίστες
Καλησπέρα σας! Πιστεύω να είστε καλά. Στο βιβλίο που ακολουθεί έχω παράδειγμα για το τι χρειάζομαι. Το φύλλο1 περιέχει όλα τα δεδομένα τα όποια θέλω να μεταφέρονται στο φύλλο2. Υπάρχει περίπτωση να επιτευχθεί αυτό στο παράδειγμα; Για πιο αναλυτικά αναφέρομαι μέσα στο βιβλίο. Ευχαριστώ πολύ. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Νίκο, Αν έχω πιάσει σωστά τη λογική του ζητούμενου, χρειάζεσαι γράφοντας έναν Α/Α στο Υ3 και πατώντας ένα κουμπί να εμφανίζεται το "πακέτο" εγγραφών του συγκεκριμένου Α/Α με σύνολα λίτρων και χιλιομέτρων. Αυτό μπορεί να γίνει καλύτερα με κώδικα VBA. Αν είσαι εντάξει με αυτό, τότε μπορώ να κάνω μια προσπάθεια.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
Χρήστο πολύ σωστά, μια διευκρίνιση, πατώντας το κουμπί, θα εισάγει πακέτο εγγράφων μόνο για τον α/α του Υ3 η θα εισάγει όσα χωράνε στην περιοχή που υπάρχουν περιγράμματα με έναρξη τον α/α που εισήγαγες στο Υ3; Όπως δηλαδή στο παράδειγμα που συνεχίζουν οι α/α.
|
| ||||
| ||||
Δίνοντας π.χ. τον Α/Α 11 πρέπει να εμφανιστούν 7 γραμμές: Μία με την ημερομηνία και τη ΔΕΔΚ, πέντε γραμμές με τους αντίστοιχους Α/Α (9 μέχρι 13) και μία γραμμή συνόλων. Έτσι φαίνεται και στο Φύλλο 2, γραμμή 35. Σωστά;
| |||
| |||
Σωστά Χρήστο!
|
| ||||
| ||||
Νίκο, Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν σε καλύπτει. Στο Υ3 του φύλλου ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ γράφεις τον Α/Α και αν δεν τον βρει στο φύλλο ΒΑΣΗ, εμφανίζει αντίστοιχο μήνυμα. Επίσης, κάθε φορά που εμφανίζεται μια ΔΕΔΚ, η περιοχή εκτύπωσης προσαρμόζεται στην τελευταία γραμμή με τα σύνολα.
| |||
| |||
Χρήστο είσαι φοβερός! Έχεις κάνει φοβερή δουλειά κ κάτι παραπάνω από όσο το είχα στο μυαλό μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα το προσαρμόσω κ πιστεύω πως δε θα συναντήσω δυσκολία σε αυτό! Καλό βράδυ!
|
| |||
| |||
Χρήστο καλημέρα, μόλις ολοκλήρωσα την μεταφορά στο βιβλίο μου. Σε ευχαριστώ κ πάλι για την πολύτιμη βοήθειά σου. Μπράβο σου που προσφέρεις τις γνώσεις σου σε κάθε ζητούμενο μας, κ το κυριότερο, που μπορείς κ αντιλαμβάνεσαι τι ζητάμε. Καλό Σαββατοκύριακο |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Νίκο, Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που το αρχείο σου φάνηκε χρήσιμο!
| |||
| |||
Χρήστο καλή σου ημέρα. Μετά από σχεδόν 1 μήνα λειτουργίας του αρχείου κατάλαβα ότι παρέλειψα κάποια πράγματα. Ανεβάζω ένα παράδειγμα στο βιβλίο. Για κάθε 1 έως 15 κάθε μήνα, κάτω από το σύνολο της τελευταίας ημέρας να λέει ΣΥΝΟΛΟ Α΄ 15ΗΜΕΡΟΥ και να αθροίζει λίτρα-χλμ από 1 έως 15. Για κάθε 16 έως 30 ή 31 ανάλογα τον μήνα, κάτω από το σύνολο της τελευταίας ημέρας να λέει ΣΥΝΟΛΟ Β΄ 15ΗΜΕΡΟΥ και να αθροίζει από 16 έως 30 ή 31 αντίστοιχα. Και στο τέλος κάθε μήνα, ακριβώς κάτω από τα σύνολα της 16 έως 30 ή 31 σύνολο όλου του μήνα. Επίσης, νομίζω πως αυτό δεν λειτούργησε, βέβαια δεν είναι πρόβλημα που χωρίζονται οι καταχωρήσεις μιας ημέρας. Παράθεση:
Σε ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτοματη ταξινομηση δεδομένων και καταχωρηση σε πίνακα | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-05-20 17:47 |
[ Φόρμες ] Καταχώρηση δεδομένων μέσω Φόρμα Πίνακας | giannisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-11-18 21:53 |
Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 10:08 |
[Excel07] Καταχώρηση δεδομένων και μεταφορά τους σε άλλο φύλλο. | lefteris1973 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 18-01-12 14:20 |
Η ώρα είναι 10:36.