Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > Αντιγραφή τιμών σε άλλο φύλλο

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 25-11-23, 18:24
Όνομα: Κωστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αντιγραφή τιμών σε άλλο φύλλο

Παιδιά καλησπέρα
Θέλω μια βοήθεια είμαι στρατιωτικός και έχω αναλάβει τον εφοδιασμό της μονάδας μου
Έχω αυτό το excel που δούλευε ο προκάτοχος μου και θα ήθελα μια βοήθεια πάνω σε αυτό.
Το excel αυτό είναι το 15θημερο της τροφοδοσίας των εφοδίων θα ήθελα αν γίνετε στη καρτέλα χορηγήσεων εκεί περνάμε τι χορηγήσαμε από τρόφιμα και μετα αυτό το κάναμε αντιγραφή και επικόλληση στην καρτέλα Αναλυτικός πίνακας από το κελί Άρτος Λευκός έως Μαρμελάδα μετα πηγαίνω εγώ και πάνω στης τιμές τις αλλάζω και βάζω την δύναμη την καθημερινή δηλαδή τι θέλω να πω στην καρτέλα χορηγήσεων στο κελί άρτος λευκός (f15) έχω το 10 θέλω αν γίνετε αυτό να πηγαίνει αυτόματα και στην καρτέλα αναλυτικός πίνακας και να εμφανίζεται στο κελί d6 η δύναμη όπως το βλέπετε τώρα . αυτό θέλω να γίνεται σε όλα τα κελιά
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx 5ο 14ημερο Τροφ Δ Τριμ 2023.xlsx (135,9 KB, 15 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Φίλτρο και αντιγραφή σε άλλο φύλλο caudillo Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 27-11-21 19:37
[Συναρτήσεις] Αντιγραφή γραμμών σε άλλο φύλλο caudillo Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 24-05-20 11:46
[VBA] Αντιγραφη σε αλλο φύλλο προβλημα kolekas Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 05-04-19 11:20
[VBA] Αντιγραφή κελιού σε άλλο φύλλο υπό προϋπόθεση jose Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 07-05-18 09:46
[Γενικά] Αντιγραφή από ένα φύλλο Excel σε άλλο kallias79 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 28-01-14 11:46

Η ώρα είναι 07:36.