Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλήμερα έχω το έξεις πρόβλημα. όταν κάνει την αντιγραφή από το ιστορικό στην θεραπεία βγάζει λάθος τι πρέπει να κάνω για να το κάνει κανονικά? ευχαριστώ |
|
![]()
Καλημέρα Βάλε τον παρακάτω κώδικα, στο κουμπί. Κώδικας: Private Sub CommandButton1_Click() Dim rngStart As Range Dim rngDest As Range Dim CellDest As Range Set rngStart = ThisWorkbook.Sheets("1 ΙΣΤΟΡΙΚΟ").Range("at3:at18") Set rngDest = ThisWorkbook.Sheets("2 ΘΕΡΑΠΕΙΑ").Range("a29:a44") Set CellDest = ThisWorkbook.Sheets("2 ΘΕΡΑΠΕΙΑ").Range("a29") Application.ScreenUpdating = False rngDest.ClearContents rngStart.Copy CellDest.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues Application.CutCopyMode = False End Sub Θεωρώ, ότι πρέπει να μεταφέρει τιμές και όχι συνάρτηση. |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ Σπύρο για άλλη μια φορά μια ακόμα ερώτηση αν θέλω να πάνε στα κελιά από το A29 ΕΩΣ το I58 (Α29:Ι58) |
|
![]()
Φαντάζομαι ότι και η περιοχή που θα αντιγραφεί, θα είναι ανάλογων διαστάσεων... Στα σημεία: Set rngStart = ThisWorkbook.Sheets("1 ΙΣΤΟΡΙΚΟ").Range("Περιοχή αντιγραφής") Set rngDest = ThisWorkbook.Sheets("2 ΘΕΡΑΠΕΙΑ").Range("Περιοχή προορισμού") Set CellDest = ThisWorkbook.Sheets("2 ΘΕΡΑΠΕΙΑ").Range("Πρώτο πάνω αριστερά κελί περιοχής προορισμού") μπορεί να αλλάξει κανείς τις περιοχές, με ό,τι θέλει, αρκεί οι rngStart & rngDest, να είναι ίδιες σε στήλες και γραμμές (με αυτή την μορφή του κώδικα τουλάχιστον). |
| |||
| |||
![]()
αυτό θέλω φίλε Σπύρο
|
|
![]()
Βασίλη, αυτό είναι «λίγο» διαφορετικό από το αρχικό ζητούμενο. Να το επιβεβαιώσουμε, περιφραστικά, για να δούμε τι θα κάνει; Παίρνει από το «Ιστορικό» από at2 και κάτω, όσο υπάρχουν τιμές και πάει και τις βάζει στο «Θεραπεία» από a29 και κάτω μέχρι a58 και συνεχίζει στην b στήλη, αν έχει δεδομένα και μετά στην c,d...i58 Σωστά; |
|
![]()
Δες πρώτα το παρακάτω βιβλίο, με τύπους...και μια πολύ απλή λύση.
|
|
![]()
Μια πιο σοβαρή λύση με τύπο και μια με κώδικα. Συνδέστε τον κώδικα, σε όποιο κουμπί θέλετε, ή τρέξτε τον απλά, αφού συμπληρώσετε και προσαρμόσετε τα στοιχεία με πράσινο. |
| |||
| |||
![]()
φίλε Σπύρο ο δεύτερο παράδειγμα μου κάνει και θέλω με κωδικά γιατί στα κελιά για να αλλάζω πράγματα στην θεραπεία άλλα κάτι δεν κάνω καλά στα πρώτα που πρέπει να βάλω τα νούμερα Option Explicit Const cellStart As Long = 46 'Φύλλο εκκίνησης κελιά από - έως Const cellEnd As Long = 47 Const colDest As Long = 1 'Στήλη προορισμού (1 = a) Const colPacks As Long = 9 'Φύλλο προορισμού «ντάνες» πχ 30 Const rowPacks As Long = 29 'Φύλλο προορισμού (που ξεκινάνε τα δεδομένα; γραμμή 29) |
|
![]()
Const cellStart As Long = 2 'Φύλλο εκκίνησης κελιά από Const cellEnd As Long = 109 'Φύλλο εκκίνησης κελιά έως Const colDest As Long = 1 'Στήλη προορισμού (1 = a) Const colPacks As Long = 30 'Φύλλο προορισμού «ντάνες» πχ 30 γραμμών Const rowPacks As Long = 29 'Φύλλο προορισμού (που ξεκινάνε τα δεδομένα; γραμμή 29) *ξέχασα να πω σε αυτήν την γραμμή wsDestn.Cells(j + rowPacks, h) = wsStart.Cells(i, 1) στη θέση του 1 βάλε 46 που είναι ο αριθμός της at |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Αντιγραφή κελιού σε άλλο φύλλο υπό προϋπόθεση | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-05-18 09:46 |
[VBA] Μεταφορά με VBA τιμές απί ένα φύλλο σε άλλο | LEO | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-04-17 11:00 |
[VBA] Αντιγραφή δεδομένων σε άλλο φύλλο, από γραμμές που δεν έχουν errors | sakis297 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-09-15 12:54 |
[Γενικά] Ταξινόμηση από μεταφορά σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-12-14 11:43 |
[Γενικά] Αντιγραφή από ένα φύλλο Excel σε άλλο | kallias79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-01-14 11:46 |
Η ώρα είναι 00:48.