| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Κάνε ότι μπορείς αλλά δεν θέλω να τρώω το χρόνο σου γιατί ότι έχεις κάνει μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ και σ ευχαριστώ γι αυτό
|
|
| ||||
| ||||
|
Δοκίμασε μια πρόταση στο συνημμένο αρχείο που πλησιάζει κάπως την παραπάνω σκέψη μου. Απέφυγα να τροποποιήσω το αρχείο του συσσίτιου, γιατί θα γινόταν πιο δύσκολο και θα έπρεπε να αλλάζουν οι συνδέσεις στα αρχεία κάθε μήνα. Δημιούργησα το νέο φύλλο Γεύματα, όπου εκεί θα συμπληρώνεις για ολόκληρο μήνα (στο Α2 βάζεις την πρώτη του τρέχοντος μήνα) τα γεύματα γράφοντας "a" στο αντίστοιχο κελί, σύμφωνα πάντα με το συσσίτιο. Συνοψίζοντας λοιπόν, τα χρώματα στο ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ σημαίνουν:
Άλλαξα επίσης λίγο το κελί F6 ώστε να παίρνει τη μέγιστη ημερομηνία από τη στήλη C. Με ενημερώνεις αν κάτι μου έχει ξεφύγει. Ελπίζω να βοήθησα όσο γίνεται και να μην το έκανα πολύ πολύπλοκο.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
|
Με λίγο που το δοκίμασα είναι φοβερό θα σου πω εντύπωσής μέσα στην εβδομάδα που έρχεται Μια ερώτηση η εβδομάδα που έρχεται είναι το 7ημερο του τελευταίου Δ τριμήνου για το 2023 Από 25 Δεκ 23 έως 7 ιαν του 2024 ξεκινάει το 1 14ημερο του Α τριμήνου εκεί δεν θα έχω πρόβλημα στην καρτέλα με τα γεύματα ? |
|
| ||||
| ||||
|
Τότε μπορείς στο Α2 να βάλεις την ημερομηνία που χρειάζεσαι για να καλύψεις το επιθυμητό διάστημα. Αν χρειάζονται ημέρες πέρα των 31 ημερών, τότε μπορούμε να μεγαλώσουμε τον πίνακα του Γεύματα.
|
| |||
| |||
|
Αααααααα Οπότε λες κάθε φορά που είναι να φτιάξω το 14ημερο η το 7ημερο στην αρχή να βάζω την ημέρα που δουλεύω και μετα πάω σε κάθε είδος και βάζω το α καλά δεν τα λέω? |
|
| ||||
| ||||
|
Ακριβώς! Όποια ημέρα βάλεις στο Α2, ακολουθούν οι επόμενες 30 ημέρες. Επειδή νόμιζα πως ήθελες ένα μήνα, καλύτερα διέγραψε τη μορφοποίηση υπό όρους στις γραμμές 30, 31, 32 για να φαίνονται οι χαρακτήρες. Η γκρι είναι για τα Σαββατοκύριακα.
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
να ρωτησω στον αναλυτικο πινακα εχει χαθει η συναρτηση ?για τι τωρα που βαζω για 7ημερο μου κραταει της τιμες για το 14ημερο ενω στον χορηγησεων δεν εχω δοσει τιποτα |
|
| ||||
| ||||
|
Στο φύλλο Γεύματα, επέλεξε ένα κελί του πίνακα στις γραμμές 30 ή 31 ή 32 και πάτα: Κεντρική > Μορφοποίηση υπό όρους > Διαχείριση κανόνων, επέλεξε τον πρώτο κανόνα (=$A$30:$O$32), πάτα Διαγραφή κανόνα και ΟΚ.
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Βρήκα ένα πρόβλημα Στην καρτέλα χορηγήσεων στο Άρτος Λευκός στο F16 & F 18 επίσης F23 & F 25 δεν το εμφανίζει κίτρινο όταν δεν έχει τιμή Μπορούμε στης νηστείες του στρατού να προσθεσουμε και το 1 14ημερο του Αυγούστου όταν θα είναι τέταρτή και παρασκευή να μην παίρνει την φέτα και το αυγό ? |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Κώστα, Για το διάστημα 18/12/2023 - 31/12/2023, τα κελιά F16:F18 και F23:F25 είναι λευκά, γιατί είναι Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και δίνονται ο ολικής και το αρτίδιο, όπως είχες αναφέρει παραπάνω. Είναι σίγουρα λάθος; Στην νηστείες πρέπει να προστεθούν οι 14 ημέρες του Αυγούστου, όπου όταν είναι Τετάρτη και Παρασκευή να μη δίνεται φέτα και αυγό. Σωστά;
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Φίλτρο και αντιγραφή σε άλλο φύλλο | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-11-21 19:37 |
| [Συναρτήσεις] Αντιγραφή γραμμών σε άλλο φύλλο | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-05-20 11:46 |
| [VBA] Αντιγραφη σε αλλο φύλλο προβλημα | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 05-04-19 11:20 |
| [VBA] Αντιγραφή κελιού σε άλλο φύλλο υπό προϋπόθεση | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-05-18 09:46 |
| [Γενικά] Αντιγραφή από ένα φύλλο Excel σε άλλο | kallias79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-01-14 11:46 |
Η ώρα είναι 10:02.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο