Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Φίλτρο και αντιγραφή σε άλλο φύλλο

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 26-11-21, 23:54
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Φίλτρο και αντιγραφή σε άλλο φύλλο

Καλημέρα σε όλο το forum.
Για άλλη μια φορά ελπίζω στην βοήθειά σας, καθώς μου ζητήθηκε από την δουλειά ένα αρχείο, στο οποίο έχω φτάσει σε ένα σημείο αλλά δεν ξέρω πως να προχωρήσω.
Στο επισυναπτόμενο έχω μια λίστα συναδέλφων ανά ειδικότητα και σειρά παλαιότητας, όπου φαίνονται οι συνολικές ώρες που κάνουν μάθημα ανά τμήμα.
Εκείνο που θα ήθελα, είναι να έχω ένα κελί λίστας, όπου διαλέγοντας ένα τμήμα θα εμφανίζονται σε νέο φύλλο οι συνάδελφοι που κάνουν μάθημα στο συγκεκριμένο τμήμα, διατηρώντας την σειρά παλαιότητας, οι ώρες του κάθε καθηγητή στο τμήμα και το σύνολο των ωρών του τμήματος.
Δεν ξέρω αν είναι πολλά αυτά που ζητάω.
Ελπίζω ήμουν σαφής. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας κι ελπίζω να μπορέσουμε να βρούμε λύση.
Να είστε όλοι καλά.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ.xlsx (23,8 KB, 26 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Αυτόματη αντιγραφή αριθμού σε άλλο Φύλλο excel JimGk Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 12-04-21 16:18
[Συναρτήσεις] Αντιγραφή γραμμών σε άλλο φύλλο caudillo Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 24-05-20 11:46
[VBA] Αντιγραφη σε αλλο φύλλο προβλημα kolekas Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 05-04-19 11:20
[VBA] Αντιγραφή κελιού σε άλλο φύλλο υπό προϋπόθεση jose Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 07-05-18 09:46
[Γενικά] Αντιγραφή από ένα φύλλο Excel σε άλλο kallias79 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 28-01-14 11:46

Η ώρα είναι 19:14.