| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλο το forum. Για άλλη μια φορά ελπίζω στην βοήθειά σας, καθώς μου ζητήθηκε από την δουλειά ένα αρχείο, στο οποίο έχω φτάσει σε ένα σημείο αλλά δεν ξέρω πως να προχωρήσω. Στο επισυναπτόμενο έχω μια λίστα συναδέλφων ανά ειδικότητα και σειρά παλαιότητας, όπου φαίνονται οι συνολικές ώρες που κάνουν μάθημα ανά τμήμα. Εκείνο που θα ήθελα, είναι να έχω ένα κελί λίστας, όπου διαλέγοντας ένα τμήμα θα εμφανίζονται σε νέο φύλλο οι συνάδελφοι που κάνουν μάθημα στο συγκεκριμένο τμήμα, διατηρώντας την σειρά παλαιότητας, οι ώρες του κάθε καθηγητή στο τμήμα και το σύνολο των ωρών του τμήματος. Δεν ξέρω αν είναι πολλά αυτά που ζητάω. Ελπίζω ήμουν σαφής. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας κι ελπίζω να μπορέσουμε να βρούμε λύση. Να είστε όλοι καλά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Αυτόματη αντιγραφή αριθμού σε άλλο Φύλλο excel | JimGk | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-04-21 16:18 |
| [Συναρτήσεις] Αντιγραφή γραμμών σε άλλο φύλλο | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-05-20 11:46 |
| [VBA] Αντιγραφη σε αλλο φύλλο προβλημα | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 05-04-19 11:20 |
| [VBA] Αντιγραφή κελιού σε άλλο φύλλο υπό προϋπόθεση | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-05-18 09:46 |
| [Γενικά] Αντιγραφή από ένα φύλλο Excel σε άλλο | kallias79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-01-14 11:46 |
Η ώρα είναι 19:14.

Θεματικός Τρόπος