| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους. Γίνετε να συμπληρωθεί αυτομάτως ο Μήνας, για όλους τους μήνες όταν βάζουμε την ανάλογη ημερομηνία στο διπλανό κελί... Όπως δείχνει το παράδειγμα που έχω βάλει... Αν ναι, με ποια συνάρτηση ??? |
|
| ||||
| ||||
|
Καλησπέρα Γιώργο, Δοκίμασε στο Β4 τον τύπο =UPPER(TEXT(C4;"[$-el-GR]ΜΜΜΜ")) αν είναι αυτό που χρειάζεσαι. Τα ΜΜΜΜ είναι ελληνικά.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Δοκίμασα αυτή την συνάρτηση -- =IF(B4="";"";MONTHNUM(B4;2)) ---, αλλά δεν πέτυχε. |
|
| ||||
| ||||
|
Αν δεν κάνω λάθος, αυτό ακριβώς κάνει και η συνάρτηση που έγραψα: εμφανίζει ολογράφως το μήνα του διπλανού κελιού. Η συνάρτηση που αναφέρεις MONTHNUM() δε μου θυμίζει κάτι... Πιθανόν να είναι κάποια φτιαχτή συνάρτηση μέσω κώδικα VBA. Επειδή στη φωτογραφία σου είδα ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ, θεώρησα πως θέλεις το μήνα με κεφαλαία. Γι' αυτό και χρησιμοποίησα και την UPPER(). Αν δε θέλεις κεφαλαία, τότε δοκίμασε τον τύπο =TEXT(C4;"[$-el-GR]ΜΜΜΜ"). Πάντως σ' εμένα οι δύο συναρτήσεις με την TEXT() λειτουργούν κανονικά. Σου εμφανίζει κάποιο σφάλμα;
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά.... |
|
| ||||
| ||||
|
Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν είναι εντάξει. Άλλαξα λίγο τον τύπο ώστε αν είναι κενή η ημερομηνία, να εμφανίζει κενό.
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Σε Ευχαριστώ... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Αυτόματη συμπλήρωση | mdragon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-01-23 21:26 |
| [Γενικά] Αυτόματη συμπλήρωση | beck | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 12-09-21 23:19 |
| [ Φόρμες ] αυτόματη συμπλήρωση | eparast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-04-14 23:19 |
| [Γράφημα] Αυτόματη ενημέρωση γραφήματος ανά μήνα | girapas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-10-13 20:09 |
| [Excel07] Αυτόματη Συμπλήρωση ΑΦΜ | ippotis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-02-11 20:14 |
Η ώρα είναι 04:23.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο