| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους. Έχω κάποια προϊόντα τα οποία δοκιμάζονται καθημερινά (όχι όλα καθε μερα, 2-3 κάθε μέρα) από κάποιους αξιολογητές. Μέσα στο μήνα ή στο έτος κάθε προϊόν δοκιμάζεται αρκετές φορές. Πως μπορώ να βρώ πόσες φορές έχει δοκιμαστεί το κάθε προϊόν? Μια γραμμή είναι και ένας αξιολογητής και κάθε φορά δοκιμάζεται διαφορετικός κωδικός προϊόντος. Επομένως, 5/1 αν δοκιμάσουν 3 αξιολογητές τυρί με κωδικό Τ1 θα έχω 3 γραμμές και άν δοκιμάσουν και στις 7/1 δύο αξιολογητές τυρί με κωδικό Τ2 θα έχω άλλες δύο γραμμές. Συνολικά το προϊόν θα έχει δοκιμαστεί 2 φορές. Μπορώ κάπως να το βγάλω με συνάρτηση αυτό? |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] ευρεση πληθος ημερων | Priestrunner | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-09-20 14:03 |
| [ Ερωτήματα ] Πλήθος ενός χαρακτήρα | ggreg75 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-06-15 14:11 |
| [VBA] ComboBox Πλήθος Εκτυπώσεων | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-11-14 22:13 |
| [ Πίνακες ] ΠΛΗΘΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 12-06-14 19:57 |
| [ Πίνακες ] Πλήθος Εγγραφών σε πίνακα. | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-02-10 10:21 |
Η ώρα είναι 19:10.

Θεματικός Τρόπος