Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] πλήθος δοκιμών

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 01-03-22, 12:16
Όνομα: Έρη
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή πλήθος δοκιμών

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω κάποια προϊόντα τα οποία δοκιμάζονται καθημερινά (όχι όλα καθε μερα, 2-3 κάθε μέρα) από κάποιους αξιολογητές.
Μέσα στο μήνα ή στο έτος κάθε προϊόν δοκιμάζεται αρκετές φορές.
Πως μπορώ να βρώ πόσες φορές έχει δοκιμαστεί το κάθε προϊόν?
Μια γραμμή είναι και ένας αξιολογητής και κάθε φορά δοκιμάζεται διαφορετικός κωδικός προϊόντος. Επομένως, 5/1 αν δοκιμάσουν 3 αξιολογητές τυρί με κωδικό Τ1 θα έχω 3 γραμμές και άν δοκιμάσουν και στις 7/1 δύο αξιολογητές τυρί με κωδικό Τ2 θα έχω άλλες δύο γραμμές. Συνολικά το προϊόν θα έχει δοκιμαστεί 2 φορές.

Μπορώ κάπως να το βγάλω με συνάρτηση αυτό?
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] ευρεση πληθος ημερων Priestrunner Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 15-09-20 14:03
[ Ερωτήματα ] Πλήθος ενός χαρακτήρα ggreg75 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 29-06-15 14:11
[VBA] ComboBox Πλήθος Εκτυπώσεων gfevran Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 09-11-14 22:13
[ Πίνακες ] ΠΛΗΘΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ gaz_manos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 12-06-14 19:57
[ Πίνακες ] Πλήθος Εγγραφών σε πίνακα. Free_Ghost Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 08-02-10 10:21

Η ώρα είναι 20:38.