| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους , Έχω μπλέξει λίγο σχετικά με το εξής . Έχω ένα εύρος από ημερομηνίες σε μια στήλη .αυτές δεν είναι απαραίτητα σε αύξων ταξινόμηση . Σε μια άλλη στήλη φέρνω το νούμερο τις εβδομάδας , οπού αρχή της εβδομάδος ορίζω ότι είναι η Τετάρτη με τέλος η επόμενη τρίτη . Κάνω συγκεντρωτικό πίνακα και θέλω να επιλέγω ένα εύρος , πχ των τελευταίων τεσσάρων εβδομάδων. Θέλω με κάποια συνάρτηση , να βρίσκω το πλήθος εργάσιμων ημερών , πλην αργίες που πέφτουν σε εργάσιμες ημέρες, όχι σαββατοκύριακα , στις επιλεγμένες εβδομάδες. Τέλος στα αθροίσματα του συγκεντρωτικού πινάκα ανά κωδικό , να διαιρείται με τις ημέρες ώστε να γνωρίζω τι πουλάω ανά ημέρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη δες το συνημμένο. Έχω διαμορφώσει το ΣΠ, ώστε να δίνει τις πωλήσεις ανά εβδομάδα, κωδικό και μέρα. Είναι απλή λύση και πιστεύω να σε καλύπτει |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
ευχαριστώ πολύ ! |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Να είσαι καλά Δημήτρη και καλή συνέχεια. Στο συνημμένο, δεξιά από το ΣΠ, πρόσθεσα ένα slicer (εργαλείο των ΣΠ ), για να γίνει ευκολότερο το φιλτράρισμα των εβδομάδων. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Υπολογισμός ημερών μήνα 30 ημερών | Σπύρος -psp | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 16-04-16 19:12 |
| [ Πίνακες ] ΠΛΗΘΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ | gaz_manos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 12-06-14 19:57 |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση ημερομηνίας που άρχισε το μηδενικό Στοκ και μέτρηση ημερών | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-04-13 21:02 |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση συγκεκριμένων ημερών | arissam | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-06-11 14:05 |
| [ Πίνακες ] Πλήθος Εγγραφών σε πίνακα. | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-02-10 10:21 |
Η ώρα είναι 07:15.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο