Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα στο forum. Εργάζομαι σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών και θα ήθελα να φτιάξω ένα excel το οποίο να μου εμφανίζει δίπλα από κάθε πελάτη μια ειδοποίηση για την λήξη του συμβολαίου του. Το ιδανικό θα ήταν ένα μήνα πριν. Όταν είναι πριν τον μήνα να μου λέει κάτι τύπου " Έρχεται ανανέωση" και αν περάσει ο μήνας κάτι τύπου " Έληξε". Άρα, 3 ειδοποιήσεις. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Είδα ότι και άλλοι χρήστες ήθελαν κάτι παρόμοιο αλλά δεν μπορώ να προσαρμόσω την συνάρτηση. Υ.Γ. Έχω ανεβάσει συνημμένο παράδειγμα Ευχαριστώ εκ των προτέρων, |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Βασίλη δες μια πρόταση στο συνημμένο. |
| |||
| |||
![]()
Μου αρέσει πάρα πολύ!! Ευχαριστώ για την βοήθεια. Κατάλαβα και την λογική της συνάρτησης μέσα από τη βοήθειά σου!!
|
| |||
| |||
![]()
Να είσαι καλά Βασίλη και καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Επισημανση-ενημερωση-ειδοποιηση για ιδια τιμη | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 06-11-21 15:20 |
[Γενικά] Ειδοποίηση όταν φτάσει η ημερομηνία | Βασίλης Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 30 | 01-10-21 09:18 |
Ειδοποίηση λήξης σε φόρμα | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-01-13 18:07 |
[VBA] Ειδοποίηση για την εισαγωγή όνομα επικεφαλίδας | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-11-11 06:23 |
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΗΞΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-03-10 19:35 |
Η ώρα είναι 18:47.