Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας. Ένα σχετικά εύκολο θέμα νομίζω πως είναι το σημερινό , αλλά πραγματικά έχω κολλήσει. Μια μικρή περιγραφή & υπάρχει το συννημένο αρχείο για περισσότερη εξήγηση. Στην περιοχή Area 1 υπάρχουν οι εγγραφές μου(διάφορες στήλες με τον αύξοντα αριθμό τους). Στην περιοχή λοιπόν Area 2 χρειάζομαι όταν δίνω μια στήλη που υπάρχει ήδη στην περιοχή Area 1 να μου δίνει τον αύξοντα αριθμό της στήλης αυτής . Εάν δεν βρίσκει η στήλη που δίνω ταίριασμα με καμία στήλη της περιοχής 1 απλά να λέει "no_match". Παραθέτω και αρχείο για καλύτερη κατανόηση του προβλήματος. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δημήτρης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας. Στο θέμα βρέθηκε λύση. Σας ευχαριστώ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Ανάπτυξη στήλης | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-05-15 11:24 |
[VBA] Αντιγραφή στήλης | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-10-11 11:23 |
[Excel07] Χρωματισμός στήλης | laziali21 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-08-11 16:00 |
[Μορφοποίηση] Μετονομασία στήλης κελιών | adonio | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-05-11 10:39 |
[Συναρτήσεις] Ενημέρωση στήλης | fredygr2 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-03-10 08:56 |
Η ώρα είναι 23:45.