Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας , Χρειάζομαι την βοήθεια σας στο κάτωθι πρόβλημα : Έχω πολλά Φύλλα Excel τα οποία εμφανίζονται περιγραφικά στο Φύλλο LNG (στο test έχω φέρει ορισμένα ) και θέλω να μεταφέρω τα δεδομένα των επιμέρους φύλλων σε ένα νέο φύλλο το «All Data» ταξινομημένα ανά ημερομηνία και όνομα φύλλου. Επίσης σε περίπτωση που μεταγενέστερα υπάρξει κάποια διορθωση στα επιμέρους φύλλα να την λάβει υπόψιν σε μια νεα μεταφορά. Σας ευχαριστώ. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Σωτήρη, Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο με κώδικα VBA. Πρόσθεσα τη στήλη xx στο All Data, γιατί δεν υπήρχε έτσι ώστε να είναι όλα τα φύλλα ίδια. Πατώντας το μπλε κουμπί της Ανανέωσης στο All Data, αντιγράφονται όλα τα δεδομένα από το φύλλο των περιεχομένων (LNG), αρκεί το όνομα του φύλλο να βρίσκεται στη στήλη Α αυτού.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Χρήστο και σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου , Δεν πρέπει να έχει ανέβει σωστά γιατί δεν βλέπω καθόλου VBA . |
| ||||
| ||||
![]()
Έχεις δίκιο και συγνώμη για το μπέρδεμα! Ανέβασα λάθος αρχείο...
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Χρήστο και σε ευχαριστώ πολύ , Το αρχείο δουλευει σωστά βάση των δεδομένων που σου έστειλα . Έχω όμως το εξής πρόβλημα . Επειδή στη πορεία θα χρειασθεί να προσθέσω στήλες θα ήθελα να μπορώ να μεταφερθούν και αυτές δηλ. αν μπορώ να ορίζω κάπου μέχρι που μπορεί να μεταφέρει . Στο αρχείο που ανέβασα έχω προσθέσει 3στήλες και κατά την μεταφορά δεν έρχονται όλες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LEO : 11-06-21 στις 10:55. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Σωτήρη, Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο με κάποιες τροποποιήσεις. Στο κίτρινο κελί του LNG θα πρέπει να γράφεις το πλήθος των στηλών, από Ημερομηνία μέχρι Παρατηρήσεις. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα είναι 18. Έχω βάλει όριο (μέχρι 50), το οποίο αλλάζει από την επικύρωση δεδομένων στο συγκεκριμένο κελί. Χωρίς στήλες θα εμφανιστεί σφάλμα, όπως στο συνημμένο αρχείο.
| |||
| |||
![]()
Χρήστο δουλεύει τέλεια . Θα προσπαθήσω να το περάσω στα δικά μου αρχεία κι αν έχω κάποιο πρόβλημα μπορεί να ξαναενοχλήσω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και καλή συνέχεια. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων Σε Φύλλα εργασίας | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 25-02-20 14:23 |
[Excel07] Αντιγραφή δεδομένων απο πολλά φύλλα. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 08-10-18 19:40 |
[VBA] Δυναμική μεταφορά δεδομένων από πολλά φύλλα | George Nestor | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 18-01-18 11:43 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από πολλά φύλλα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-04-15 21:58 |
[Γενικά] Λήψη δεδομένων από πολλά φύλλα υπολογισμού | Χρήστος 79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-01-14 12:06 |
Η ώρα είναι 13:02.