Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ! Θα χρειαστώ την βοήθεια σας , στα αρχεία δείγματα που επισυνάπτω θέλω από τα βιβλία με τους μήνες ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 και ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 να αντιγράφονται τα ΠΑΡΩΝ ΑΠΩΝ στο βιβλίο ΔΟΚΙΜΗ στις αντίστοιχες ημερομηνίες και Α.Μ, όλα βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με όλους τους μήνες του έτους συμπληρωμένους. Ευχαριστώ πολύ. |
|
![]()
Καλησπέρα Για να λύσεις αυτόν τον γρίφο, και μάλιστα αν έχεις και άλλες χρονιές σε βιβλία ανά μήνα, θα πρέπει να έχεις κώδικα, τα βιβλία να είναι όμοια στην δομή, τα φύλλα επίσης και διάφορα άλλα... Θα πρότεινα, από το να έχεις κάθε χρονιά 12 + 1 βιβλία, *στην πενταετία 60 + 1 (!?), να έχεις σε ένα βιβλίο μια ΒΔ των ονομάτων, με τα διάφορα στοιχεία τους και ένα κάθετο μηνιαίο ημερολόγιο (το έχεις με τον τύπο σου ...eomonth(... στο οποίο θα «παίρνεις» απουσίες, όπως για παράδειγμα, στα σχολικά προγράμματα. *Μια ιδέα, στην εικόνα Το πως θα παίρνεις τις απουσίες-παρουσίες, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Το πρόβλημα, δεν είναι ο όγκος των αρχείων σου, αλλά το ότι θα έχεις προβλήματα υπολογισμών και διαχείρισης, ...καλή ώρα... Από εκεί και μετά, εκτύπωσε, αρχειοθέτησε .xls* .pdf ή ό,τι άλλο θέλεις... Μπορείς να έχεις και ένα φύλλο ανά χρονιά + ένα κεντρικό, που θα έχεις αποτέλεσμα είτε με τύπους, είτε με pivot...χωρίς να έχεις ανάγκη από κώδικες... |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Βασίλη, χωρίς να μπω στην οργάνωση των δεδομένων σου, δες στο συνημμένο μια υλοποίηση του ζητούμενου. Μετά την αποσυμπίεση δημιουργείται ο φάκελος SumWork2018, ο οποίος περιέχει το αρχείο SumWork.xls και τα αρχεία με τα ημερήσια δεδομένα. Το αρχείο SumWork.xls περιέχει τον κώδικα και σ’ αυτό θα δημιουργούνται τα μηνιαία φύλλα εργασίας. Άνοιξέ το και κάνε δοκιμές. Λεπτομέρειες και οδηγίες στο βιβλίο. |
| |||
| |||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους, μα αυτό που μου έφτιαξες φίλε μου Γιώργο είναι απίστευτο και για να πω την αλήθεια ούτε εγώ το πιστεύω πως έγινε τόσο εύκολη η δουλειά μου, κάνω δοκιμές ακόμη και βλέπω πως δεν συμπληρώνει την 31 έφτιαξα δοκιμαστικά όλο τον Οκτώβριο 2018.
|
| |||
| |||
![]()
Βασίλη άλλαξε το αρχείο με το συνημμένο. Στην αρχή ο κώδικας δεν αντέγραφε την ειδικότητα Μετά τον άλλαξα αλλά μου ξέφυγε μια διόρθωση σε κάποιο σημείο δεν άλλαξα τις στήλες από 34 σε 35. |
| |||
| |||
![]()
Δουλεύει άψογα Γιώργο , για μία φορά ακόμη θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ .Καταλαβαίνω τον χρόνο και τον κόπο για να γράψεις τον κώδικα, και τις γνώσεις που μοιράζεσαι. Να είσαι πάντα καλά φίλε μου.
|
| |||
| |||
![]()
Καλή συνέχεια.Να είσαι καλά.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Δυναμική μεταφορά δεδομένων από πολλά φύλλα | George Nestor | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 18-01-18 11:43 |
[Γενικά] Αθροίσματα από πολλά φύλλα. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-02-17 18:18 |
[Γενικά] Άθροισμα από πολλά φύλλα. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-01-16 15:34 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από πολλά φύλλα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-04-15 21:58 |
[Γενικά] Λήψη δεδομένων από πολλά φύλλα υπολογισμού | Χρήστος 79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-01-14 12:06 |
Η ώρα είναι 18:58.