Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο, δεν καταλαβαίνω: 1) Τι εννοείς με τον κλασικό τύπο της διαίρεσης. Το συνολικό υπόλοιπο για κάποιον πελάτη ισούται με το άθροισμα των μερικών υπολοίπων του. 2) Τι δοκιμές έκανες και τι συνολικό υπόλοιπο είχες (ανέβασε το σχετικό αρχείο). |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα Γιώργο, Δοκίμασε το αρχείο που είχα ανεβάσει με προσθήκη ημερομηνίας ανά καρτέλα πελάτη, όπως ζήτησες. Σε κάθε καρτέλα, κάτω από τη λέξη Ημερομηνία, εμφανίζεται το πλήθος ημερομηνιών. Αν γράψεις κείμενο στη στήλη Ημερομηνία, δεν θα μετρήσει στο πλήθος. Επίσης, καλό θα είναι ανά γραμμή να υπάρχει μια ημερομηνία και ένα ποσό στην αντίστοιχη στήλη ποσού.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Θα το δοκιμασω μολις φτασω σπιτι μου, γιατι απο το κινητο δεν μπορω. Με μια πολυ γρήγορη ματια που εριξα απο το κινητο , μου φάνηκε πολυ καλο, και νομιζω θα με εξυπηρέτησή. Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.... |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Έκανα αυτές τις δοκιμές με το δικό σου πρότυπο και πήρα ακριβός το ίδιο αποτέλεσμα με τον δικό μου πινάκα. Δηλαδή, οτι είσπραξη ,παραγγελιά και να έκανα για τον Πελάτη 2, το σύνολο του υπολοίπου δεν υπολόγιζε αυτόματα το υπόλοιπο (Κελι I7) άλλα έμενε ίδιο ποσόν . Ανεβάζω και ένα αρχείο για να το δεις στην πράξη. ΑναδιάταξηΛίστας2 ...xlsx |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
Λοιπόν, είδα το πρότυπο που ανέβασες, και νομίζω ότι με την ημερομηνία με εξυπηρετεί πάρα πολύ. ChrisGT7 ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gladi : 17-10-20 στις 00:23. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Τελικά βρήκα αυτό που έψαχνα και αυτό χάρη στην ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ του..kapetang και ChrisGT7 . Παιδιά σας Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την προθυμία σας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gladi : 13-10-20 στις 21:32. |
| |||
| |||
![]()
Να είσαι καλά Γιώργο και καλή συνέχεια.
|
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
ο πίνακας σου είναι εξαιρετικός& μου είναι πολύ χρήσιμος, τον διαμόρφωσα στις ανάγκες μου αλλά δεν μπορώ να ολοκληρώσω την δυνατότητα μετάβασης στον επιμέρους πελάτη. Σου επισυνάπτω το αρχείο για να καταλάβεις το πρόβλημα. Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Αλέξανδρε, Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που βρήκες λύση μέσω του forum! Επειδή έχουν προστεθεί νέες στήλες και άλλαξε η δομή του αρχείου, θα πρέπει να γίνουν και αντίστοιχες αλλαγές στις συναρτήσεις. Γι' αυτό το λόγο δε λειτουργούν οι υπερσυνδέσεις και η μεταφορά των υπολοίπων. Έκανα τις ανάλογες τροποποιήσεις και ελπίζω να είναι είναι αυτές που χρειάζεσαι. Σημειώσεις: 1. Στις ΚΑΡΤΕΛΕΣ, όποτε χρειάζεσαι να προσθέσεις νέο πελάτη, αντέγραφε τις πρώτες επτά στήλες (A:G) και επικόλλα τες μετά την τελευταία στήλη αυτού του φύλλου. Και προφανώς, διόρθωνε τα αντίστοιχα στοιχεία, π.χ. αλλαγή ονόματος πελάτη, διαγραφή παλιών παραστατικών κ.τλ. 2. Γράφεις όπου το χρώμα των στηλών είναι λευκό. Τα γκρι κελιά είτε είναι επικεφαλίδες είτε περιέχουν τύπους. 3. Το ποσό Εκ μεταφοράς είναι σε περίπτωση που έχεις παλιά υπόλοιπα πελατών όπου δε χρειάζεται ή δεν μπορείς να τα παρακολουθείς αναλυτικά (π.χ. λόγω παλιού λογισμικού προγράμματος). Αν ο πελάτης δεν έχει καθόλου παλιό υπόλοιπο, απλά βάλε μηδέν.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
εξαιρετική δουλειά, αποτελείς σπουδαίο μέλος του forum χωρίς να θέλω να μειώσω τους υπόλοιπους. Σε ευχαριστώ για την διάθεση σου να βοηθήσεις & για τον χρόνο σου.!!! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Ονοματοδοσία φύλλου εργασίας | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-11-19 10:45 |
[Γενικά] Τρόπος αποθήκευσης φύλλου εργασίας | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-05-19 23:36 |
[VBA] Αποθήκευση Φύλλου εργασίας με επιλογή θέσης | agrbita | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 18 | 10-10-18 20:07 |
[VBA] Δημιουργία Φύλλου Εργασίας με κώδικα | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-05-13 07:14 |
[VBA] Δημιουργία Μορφοποιημένου Φύλλου Εργασίας με κώδικα | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 03-06-11 14:29 |
Η ώρα είναι 03:33.