Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Excel07] Άντληση στοιχείων από Πίνακα

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 12-08-19, 12:00
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Άντληση στοιχείων από Πίνακα

Γειά σε όλους παιδιά

Έχω ένα βιβλίο εργασίας Excel, όπου στο πρώτο Φύλλο, έχω έναν συγκεντρωτικό πίνακα εργαζομένων με τα ακόλουθα στοιχεία: Αριθ. Μητρώου, Ονοματεπώνυμο, Φύλο, Ειδικότητα, Έτος Έναρξης Εργασίας. Θέλω στα επιμέρους Φύλλα του βιβλίου αυτού να “τραβάω” δεδομένα από τον πίνακα αυτό, με βάση κάθε φορά, κάποιο από τα χαρακτηριστικά, αυτού του πίνακα και να μου τα εμφανίζει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σε συγκεκριμένες φόρμες.
Για παράδειγμα, στο φύλλο 1, θέλω να κάνω κατηγοριοποίηση με φάση το Φύλο και συγκεκριμένα το ΑΝΤΡΑΣ. Έτσι θέλω στο Φύλλο 1, να πηγαίνει και να συμπληρώνει αυτόματα στα κελιά από τις φόρμες τον Αριθμό Μητρώου ΜΟΝΟ από την κατηγορία “ΑΝΤΡΑΣ” και μετά τα υπόλοιπα στοιχεία από αυτήν την κατηγορία.

Ανεβάζω το Βιβλίο Εργασίας.
Καμιά ιδέα; (όχι με προγραμματισμό, μόνο με τύπους παρακαλώ)

Ευχαριστώ.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx BASE_1.xlsx (13,8 KB, 16 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ACCESS ΑΠΟ EXCEL smasak Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 27-11-17 11:16
[Γενικά] ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 06-11-16 21:11
[VBA] Άντληση στοιχείων Ρούλα Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 06-08-13 18:28
[Excel07] Άντληση στοιχείων απο φύλλα εργασίας σε συγκεντρωτικό φύλλο ggatzos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 16 26-05-13 18:16
[ Εκθέσεις ] Ενσωμάτωση δύο στοιχείων απο πίνακα στην έκθεση Melisson Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 13-01-10 23:24

Η ώρα είναι 08:49.