| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά σε όλους παιδιά Έχω ένα βιβλίο εργασίας Excel, όπου στο πρώτο Φύλλο, έχω έναν συγκεντρωτικό πίνακα εργαζομένων με τα ακόλουθα στοιχεία: Αριθ. Μητρώου, Ονοματεπώνυμο, Φύλο, Ειδικότητα, Έτος Έναρξης Εργασίας. Θέλω στα επιμέρους Φύλλα του βιβλίου αυτού να “τραβάω” δεδομένα από τον πίνακα αυτό, με βάση κάθε φορά, κάποιο από τα χαρακτηριστικά, αυτού του πίνακα και να μου τα εμφανίζει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σε συγκεκριμένες φόρμες. Για παράδειγμα, στο φύλλο 1, θέλω να κάνω κατηγοριοποίηση με φάση το Φύλο και συγκεκριμένα το ΑΝΤΡΑΣ. Έτσι θέλω στο Φύλλο 1, να πηγαίνει και να συμπληρώνει αυτόματα στα κελιά από τις φόρμες τον Αριθμό Μητρώου ΜΟΝΟ από την κατηγορία “ΑΝΤΡΑΣ” και μετά τα υπόλοιπα στοιχεία από αυτήν την κατηγορία. Ανεβάζω το Βιβλίο Εργασίας. Καμιά ιδέα; (όχι με προγραμματισμό, μόνο με τύπους παρακαλώ) Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ACCESS ΑΠΟ EXCEL | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 27-11-17 11:16 |
| [Γενικά] ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΚ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 06-11-16 21:11 |
| [VBA] Άντληση στοιχείων | Ρούλα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 06-08-13 18:28 |
| [Excel07] Άντληση στοιχείων απο φύλλα εργασίας σε συγκεντρωτικό φύλλο | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 26-05-13 18:16 |
| [ Εκθέσεις ] Ενσωμάτωση δύο στοιχείων απο πίνακα στην έκθεση | Melisson | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-01-10 23:24 |
Η ώρα είναι 08:49.

Θεματικός Τρόπος