Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, Θα χρειαστώ την βοήθεια σας για μία φορά ακόμη γιατί όσο και αν παλεύω δεν καταφέρνω να βρω λύση. Το συνημμένο που ανεβάζω και είναι δείγμα της πραγματικής μου εργασίας, αποτελείται από 31 φύλλα όσες και οι ημέρες ενός μήνα και 200 εργαζομένους. Καταχωρώ τις ώρες εργασίας κάθε μέρα, αυτό που χρειάζομαι είναι στο φύλλο ΣΥΝΟΛΑ να γίνονται οι αθροίσεις από το E9 έως L9 και κάτω. Το δύσκολο είναι ότι τα ονόματα δεν είναι σε όλα τα φύλλα στην ίδια σειρά όμως το Α.Μ είναι μοναδικό για κάθε εργαζόμενο. Τα αθροίσματα τα κάνω χειροκίνητα κάθε μήνα και είναι πολύ χρονοβόρο . Ευχαριστώ πολύ. |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Βασίλη, δες μια πρόταση στο συνημμένο. Ο κώδικας, που εκτελείται πατώντας το κουμπί «Συγκεντρωτικά», ελέγχει το όνομα κάθε φύλλου και, εφόσον διαφέρει του «ΣΥΝΟΛΑ», το συμπεριλαμβάνει στα σύνολα. Συνεπώς, για να πάρουμε σωστά αποτελέσματα, το βιβλίο θα πρέπει να περιέχει μόνο τα φύλλα που θέλουμε να αθροίζονται και το φύλλο «ΣΥΝΟΛΑ». Αν οι στήλες E έως L από τη γραμμή 9 και κάτω περιέχουν και μη αριθμητικά δεδομένα θα προκύψει λάθος. Για να αποτρέψεις την πληκτρολόγηση μη αριθμητικών δεδομένων θα μπορούσες να εφαρμόσεις κανόνα επικύρωσης. Κάνε δοκιμές μήπως μου διέφυγε κάτι. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο κατ’ αρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ. Δοκίμασα τον κώδικα που μου έγραψες και δουλεύει τέλεια. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι στο φύλλο σύνολα υπάρχουν όλα τα ονόματα του προσωπικού μορφοποιημένα με αποτέλεσμα να μου χαλάει τις μορφοποιήσεις γράφοντας κάποια ονόματα ξανά .Η αλλαγή που χρειάζεται είναι αφού στο φύλλο σύνολα υπάρχουν όλα τα ονόματα του προσωπικού, να περνάει αθροίσματα τιμές όπου βρίσκει, χωρίς να πειράζει τις στήλες A,B,C,D. Είτε μένοντας κενές οι στήλες E έως L όπου δεν υπάρχουν αριθμοί είτε βάζοντας 0. |
| |||
| |||
![]()
Το φύλλο [ΣΥΝΟΛΑ] στο αρχείο που ανέβασες ήταν κενό έτσι δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη μορφοποίηση. Γίνε σαφέστερος σχετικά με τη μορφοποίηση και τη συμπλήρωση των 4 πρώτων στηλών και ανέβασε ένα χαρακτηριστικό δείγμα. |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο δουλεύει άψογα το δοκίμαζα όλη μέρα, το μόνο που χρειάζομαι και είναι λάθος μου που δεν το ανέφερα είναι μαζί με τις στήλες B.C.D Α.Μ.–ΕΠΩΝ –ΟΝΟΜΑ, να λειτουργεί έτσι και η στήλη Α ΕΡΓΑΣΙΑ.
|
| |||
| |||
![]()
Βασίλη, δες το συνημμένο.
|
| |||
| |||
![]()
Είναι τέλειο να ήξερες μόνο από τι δουλειά με γλύτωσες φίλε μου. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο, να ‘σαι πάντα καλά.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] εξαγωγη στοιχειων απο πολλα φυλλα | pnemtsa | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 06-01-17 11:05 |
[Γενικά] Άθροισμα από πολλά φύλλα. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-01-16 15:34 |
[Γενικά] Πολλά φύλλα εργασίας | asterisk | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 13-06-14 01:51 |
[Συναρτήσεις] Αναζητηση από πολλά φύλλα εργασίας | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 30-03-12 15:41 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε πολλα φύλλα | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-06-10 17:17 |
Η ώρα είναι 00:08.